Ian McKellen odbio 1,5 milijuna dolara da dođe na vjenčanje kao Gandalf

srijeda, 24. kolovoza 2016.

Milijunski iznos mu je ponudio suvlasnik Napstera Sean Parker još 2013. godine, a McKellen je to otkrio tek sad

Foto: PR Photos

Ian McKellen je otkrio da je odbio 1,5 milijuna dolara koje mu je ponudio suvlasnik Napstera Sean Parker da se pojavi na njegovom vjenčanju obučen kao Gandalf iz Gospodara prstenova, prenosi The Guardian.

McKellen nije znao tko je zatražio tu uslugu kad mu je ponuđen novac, a tek je kasnije saznao da je riječ o vjenčanju navedenog milijunaša. Iznos mu je ponudio zajednički suradnik (McKellenov i Parkerov). No, čim je saznao da bi morao doći u Gandalfovom kostimu ponudu je odbio. „Tako nešto dolazi u obzir samo za predstave i druge priredbe. Tako da sam rekao da Gandalf ne odrađuje vjenčanja“, komentirao je.

Parker i njegova partnerica su se vjenčali još 2013.godine, a vjenčanje im je bilo na temu Gospodara prstenova u Kaliforniji. Vjenčanje je koštalo oko 10 milijuna dolara, a tvrtka koju su angažirali je dobila 2,5 milijuna dolara kazne jer su izgradili set bez dozvole.

Iako McKellen nije otišao kao Gandalf na vjenčanje, glumac je iste godine dobio dozvolu za ovjeravanje civilnih brakova pa je tako vjenčao glumca Patricka Stewarta i glazbenicu Sunny Ozell.

Iana McKellena ćemo uskoro gledati u novoj verziji bajke Ljepotica i zvijer u kojoj se u glavnim ulogama nalaze Emma Watson i Dan Stevens. Film u kina stiže 17.3.2017. godine.

D.Ž.

Komentari (2)
Povezane vijesti

Ostale vijesti