Rupert Grint u seriji "Snatch"

utorak, 23. kolovoza 2016.

Grintu su se u televizijskoj adaptaciji filma "Zdrpi i briši" Guya Ritchieja pridružili i Ed Westwick i Dougray Scott

Godinama su ljubitelji filmskog serijala Harry Potter gledali kako je glumačka postava od prvog do zadnjeg filma od djece postala odrasla. Daniel Radcliffe napravio je nekoliko zaokreta u karijeri kako ga publika ne bi pamtila samo kao dječaka čarobnjaka. Čini se kako Rupert Grint također ide u tom smjeru. Njegova nova uloga potpuno će se razlikovati od one Rona Weasleya, u kojoj smo ga navikli gledati.

Grint se nalazi u finalnim pregovorima oko glavne uloge u televizijskoj adaptaciji kultnog filma Zdrpi i briši Guya Ritchieja u novoj seriji koju sprema streaming servis Crackle. Osim njega, novopridošli su i glumci Ed Westwick i Dougray Scott.

U Crackleovom Snatchu Grint će se naći u ulozi Charlieja Cavendisha, kriminalca koji se oslanja na nepredvidljive nagone, što mu ne ide baš svaki put u korist. No, on je vedre i simpatične naravi, te ima izražen smisao za stil, tako da nije teško razumijeti zašto ljudi i dalje rade za njega.

Iako serija neće biti direktno prepričavanje pljačke iz Ritchiejevog filma, televizijski će Snatch ipak biti smješten u isti svijet. Temeljena na stvarnoj krađi, priča će biti usmjerena na grupu mladih prevaranata, koji otkriju kamion pun zlatnih poluga. To ih stavlja u središte britanskog podzemlja, puno šarolikih likova poput pokvarenih policajaca, ciganskih nasilnika, međunarodnih gangstera i njima sličnih.

Prva sezona serije Snatch sastojat će se od 10 epizoda, a izlazak se očekuje tijekom 2017. godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti