Novi trailer za "Zvjezdane staze" i premijera Rihannine pjesme

utorak, 28. lipnja 2016.

Iz Paramounta stiže treći trailer za novi nastavak u kojem premijerno možemo čuti pjesmu "Sledgehammer"

Protekli vikend je iz Paramounta stigao detaljan popis za soundtrack filma Zvjezdane staze: S one strane, a jučer su objavili novi, posljednji trailer za film u kojem premijerno možemo čuti dijelove Rihannine pjesme Sledgehammer.

U novom traileru možemo vidjeti napad na kultni brod U.S.S. Enterprise, bolji pogled na Jaylah te Kirka (Chris Pine) koji objavljuje da mu je to zadnja misija u ulozi Kapetana.

Nove Zvjezdane staze su među iščekivanijim filmovima ove godine, scenarij su napisali Doug Jung i Simon Pegg, a Justin Lin se vratio kao redatelj.

U glavnim ulogama posade U.S.S. Enterprisea se vraćaju Chris Pine, Simon Pegg, Zachary Quinto, Zoë Saldana, Karl Urban i nedavno tragično preminuli Anton Yelchin za kojim glumački kolege još tuguju.

U ovom je nastavku posadu USS Enterprisea, predvođenu kapetanom Jamesom T. Kirkom, napao nezaustavljiv val izvanzemaljaca koji uništavaju Enterprise, ostavljajući ih nasukane na novoj planeti, gdje se sukobljavaju s novim nemilosrdnim neprijateljima. Posada je ostala bez broda te je zatočena na nepoznatom planetu, no tamo nisu sami, a misteriozna ratnica koju susretnu zna zašto se i nalaze baš tamo.

U našim kinima Zvjezdane staze: S one strane startaju 21. srpnja.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti