Kellan Lutz kao He-Man u "Gospodarima svemira"?

ponedjeljak, 27. lipnja 2016.

Glumac je potvrdio da se našao s redateljem McG-jem u vezi s ulogom He-Mana

Scenarij za Gospodare svemira (Masters of the Universe) je dovršen, traži se glavna zvijezda: He-Man. Je li riječ o Kellanu Lutzu?

Podsjetimo, rad na filmu je počeo još 2009. godine kada su otkupljena prava na film, nakon toga je prvi redatelj odustao, a 2015. smo dobili i prvu verziju scenarija. Projekt se dovršava, a sad je došlo vrijeme i na jedan vrlo bitan dio: odabir glumca koji će utjeloviti He-Mana.

Prve vijesti o potencijalnom glumcu su došle od samog Kellana Lutza koji je na svom Twitteru objavio da se sastao s producentom McG-jem vezano uz film Gospodari svemira. Nije spomenuo o kojoj je ulozi riječ, ali se nagađa da je riječ o He-Manu.

McG radi na filmu od početka ove godine s producenticom Mary Viola i čini se da su konačno počeli razmišljati o podjeli uloga za film koji ima potencijala postati veliki blockbuster. McG bi navodno trebao biti i redatelj, no niti to još nije potvrđeno.

Nije poznato niti koga još razmatraju za glavnu ulogu, a jedna od pretpostavki MovieWeba jest da je vijest o Lutzu objavljena da bi se vidjelo kako javnost diše po pitanju njega kao He-Mana.

Tko bi po vama bio idealan za ovu ulogu?

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti