Romano Obilinović pobjednik "Big Brothera"

subota, 04. lipnja 2016.

Nakon sedam tjedana u Kući Splićanin Romano Obilinović je po glasovima gledatelja proglašen pobjednikom!

Foto: RTL

Nakon sedam tjedana izolacije, stanari Big Brother kuće napustili su svoj privremeni dom, a izdašnu novčanu nagradu glasovanjem publike odnio je Splićanin. Titulu nove BB zvijezde nosi Romano Obilinović, a kao nagradu za pobjedu je dobio 183,700 kuna.

Do samog finala ovogodišnjeg izdanja najpopularnijeg reality showa na svijetu stiglo je sedmero stanara – Marina Raguž, Rina Dehni, Ines Huskić, Alen Macinić, Fabio Čulinović, Dražen Kocijan Kocka i Romano Obilinović

Prvi su u finalnoj emisiji BB kuću napustili Alen i Marina na temelju glasova gledatelja koji nisu željeli da uđu u finale. Uslijedio je dio glasovanja za favorita. U drugom krugu izbacivanja prva je ispala Rina, a zatim je izašao i Fabio. Trojac koji je posljednji ostao u kući su tvorili Ines, Romano i Kocka.

Proglašenje ovogodišnjeg "Big Brother" pobjednika održalo se u samom studiju, gdje su se nastavile ljubavne zavrzlame koje su fanovi pomno pratili kroz cijelu sezonu.

Naime, po izlasku iz Kuće Romano je neuspješno pokušao zaprositi Marinu, koja ga je prije nego što je uopće zaustio riječi brzo zaustavila. Nakon proglašenja pobjednika Romano je ipak na svojoj pobjedničkoj tituli zahvalio Marini, bez koje kaže ne bi bio na tome mjestu.

Od početne nagradne svote od 300 tisuća kuna stanarima se tijekom sezone oduzimao određen iznos za sve počinjene "grijehe" odnosno za kršenje pravila. Unatoč tome, uz titulu pobjednika "Big Brothera", Romano će se iz svoga privremenog doma, Big Brother kuće u Dubravi, vratiti i sa 183,700 kuna.

M.M.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti