Što se dogodi kad mame "otpuste kočnice"?

utorak, 03. svibnja 2016.

Scenaristi "Mamurluka" donose novu urnebesnu komediju "Bad Moms", ovaj puta sa ženskom ekipom

Roditeljstvo nije nimalo lagano, pogotovo ako se želite natjecati s onima koji se u tome smatraju najboljima. Zašto su Mila Kunis, Kristen Bell i Kathryn Hahn od savršenih mama odlučile postati loše mame otkriva nam trailer za ovoljetnu komediju Bad Moms.

Film dolazi od scenarista Mamurluka Jona Lucasa i Scotta Moorea, koji nam još jednom garantiraju urnebesnu zabavu, ovaj puta sa ženama u glavnim ulogama.
 
Amy (Mila Kunis) na prvi pogled živi savršeni obiteljski život. Ima skladan brak, pametnu, dobru i zdravu djecu, predivan dom, psa i karijeru. Ali zapravo ona je u nastojanju na bude savršena mama rastrgana na sve strane što je dovodi do ruba živaca.
 
 
Sve kulminira na sastanku u povodu školskog sajma na kojemu glavnu riječ vodi predstavnica savršenih mama Bee Gwendolyn (Christina Applegate), nakon kojega Amy prekipi i odluči se na sasvim neočekivani potez. Zajedno s prijateljicama odluči otpustiti sve kočnice i krenuti u avanturu svog života kako bi se konačno odmorila od idiotskog šefa, djece i djetinjastog supruga.
 
Mnogi već sada ovaj ženski trio poistovjećuju s ekipom iz Mamurluka. Mila Kunis je staložena, Kristen Bell neobična, a Kathryn Hahn otkačena, a upravo takvi su i Phil, Stu i Alan, što se pokazalo kao uspješna kombinacija na dobru komediju.
 
Bad Moms u režiji majstora komedije Lucasa i Moorea u kina stižu 29. srpnja ove godine

S.V.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti