TV Preporuke dana - Nedjelja 29.11.

nedjelja, 29. studenog 2015.

Večeras smo za vas odabrali nove emisije i serije te izvrsne filmova među kojima je i "Sam u kući" koji označava početak božićne sezone

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 29.11.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10h
Samo jedna epizoda dijeli nas od uzbudljivog finala popularnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a na kraju ovotjedne emisije saznat ćemo tko su četiri najbolje plasirana natjecatelja. „Bit ću dobar kao i uvijek. Okrutan, ali ispravan!“  izjavljuje Baby Dooks uoči svojeg žiriranja u showu. U drugoj epizodi prošle sezone, Baby Dooks je imao za zadatak utjeloviti Marinu Perazić, a sada će sa smiješkom na licu s mjesta žirija promatrati Dušana Bućana u istoj ulozi. Osim Marine Perazić, i Shakira će se ponovno pojaviti na pozornici showa. Zanosnu Kolumbijku utjelovit će Renata Sabljak. Barbadošku pjevačicu Rihannu utjelovit će Ivana Marić koja jedva čeka popeti se na pozornicu. S obzirom na velik broj obožavatelja Justina Biebera, pred Majom Šuput bit će poprilično velik izazov, a zasigurno jedan od zanimljivijih momenata sljedeće epizode bit će transformacija Luke Bulića koji će utjeloviti upravo Maju Šuput! Maja Posavec vraća se u osamdesete, koje su joj, kaže, srcu drage, a ovoga puta pretvorit će se u seks ikonu Kim Wilde. Zanimljiv će biti i nastup Saše Lozara, kojemu transformacije u žene idu kao od šale. Aretha Franklin bit će njegov sljedeći izazov, a nastupit će s pjesmom 'Respect'. Ivan Šarić veseli se svojoj transformaciji u Shaniju Twain s pjemsom 'Man I Feel Like A Woman'.


Mentalist, RTL2 u 20:10h
Abbottov bivši šef Bill Peterson (Dylan Baker) u Rio Bravu pronađe dokaz koji optužuje Abbotta da je počinio zločin kada je eliminirao jednog člana mafije. Peterson planira dokaz iskoristiti u pravom trenutku, no Jane prati Petersonove korake uz pomoć Wylieja. Lisbon, Jane i Cho kreću u istragu kako bi pronašli dokaze protiv Petersona koji bi ga osudili za krađu novca tijekom jedne racije.

Otac Brown, HTV2 u 23:32h
Velečasni Brown svjedok je navodnog samoubojstva problematična pitomca u sjemeništu Upcott. Uvjeren je da je riječ o ubojstvu pa nagovori Sida da se uvuče u sjemenište i natjera ubojicu da se pokaže.

Navy CIS, Doma TV u 23:55h
U napetoj završnici pete sezone serije 'NAVY CIS LA', Callen i Sam traže nestalu podmornicu kojom kartel kani krijumčariti kokain vrijedan milijarde dolara.

FILMOVI

Sam u kući, RTL u 20h
Kakva je to sreća i osjećaj potpune slobode kada nemate školskih obaveza i nitko vas ne gnjavi - ni roditelji, ni dosadna braća i sestre, nitko osim provalnika. S provalnicima se izgleda lako obračunati, barem ako ste domišljati kao mali Kevin McCallister, dječak u ulozi kojega se Macaulay Caulkin prometnuo u najveću dječju zvijezdu modernog vremena.

Servantes iz Malog Mista, HTV1 u 20:04h
Direktor hotela Roko Prč nastoji organizirati turizam, pa uvodi prvu nudističku plažu. Njegova žena Anđa dovodi dva rođaka iz Dalmatinske Zagore i zahtijeva od muža da ih zaposli. Jedan od njih, Ikan, dopadne se lijepoj Šveđanki. Iz Čilea se u Malo misto vratio Tonči zvan Servantes, dakako, bez ikakve zarade. Pao je na vrat svojoj tetki Keki, koja i bez njega ima dovoljno problema. Servantes također doživljava neočekivanu romansu…

Banditi, HTV2 u 20:22h
Komedija o dvojici pljačkaša banaka koji prije prepada na banku otmu jednu ženu, te zajedno s njom upadaju u dom voditelja TV emisije pod nazivom Zaustavimo zločin, kojeg natjeraju da osobno izvještava o otmici. U međuvremenu, obojica pljačkaša zaljube se u svoju žrtvu pa se, pored zbrke, još i međusobno natječu za njeno srce.

Opsjednuta, Nova TV u 22:45h
Derek Charles (Idris Elba) jako dobro radi svoj posao; tako dobro da je nedavno zaslužio veliko promaknuće. Naporno je radio da bi došao do vrha, a kad je njegov radni dan gotov, Derek ima tu povlasticu da se vraća kući svojoj prelijepoj supruzi Sharon (Beyoncé Knowles) i njihovu zdravom novorođenom djetetu. No Derekov se savršeni život počinje urušavati kad seksi nova privremena zaposlenica Lisa (Ali Larter) dođe raditi u ured i počne uhoditi svaki Derekov pokret.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti