Big Brother: Goranova zaručnica Leila večeras ulazi u kuću!

petak, 13. studenog 2015.

Gorana koji se ovaj tjedan malo "zaigrao" sa Steffani, večeras čeka posebno iznenađenje

Foto: RTL

Otkako se Steffani vratila u Big Brother kuću, odnosi među stanarima su se dodatno uzburkali. A ovaj je tjedan definitivno dominirala kućom. 

Nakon što se malo distancirala od Ervina, sada je u prvi plan došao Goran s kojim je imala bliski susret pod tušem. Nakon što ga je vidjela gologa i svima to obznanila, na tulumu koji je stanarima priredio Big Brother pali su i poljupci. 
 
 
Stvari su postale još zanimljivije nakon što je Big Brother ovaj tjedan u kuću doveo Steffaninu mamu Katju, koja će neko vrijeme ostati sa stanarima. Cijela ta situacija ponovno je potresla Steffani koja opet razmišlja da napusti kuću, te su joj se pomiješali osjećaji sreće, ali i tjeskobe koju osjeća u kući.
 
Večeras u emisiji uživo, stanari nisu ni svjesni što ih čeka, a uz uzbuđenje oko nominacija i izlaska nekoga od stanara iz kuće, Big Brother za njih priprema dodatno iznenađenje. Kako donosi RTL, večeras u kuću ulazi Goranova zaručnica Leila.
 
 
Sigurno će biti zanimljivo vidjeti što će se dogoditi kada Goranova draga uđe u kuću, nakon što je vidjela njegovo ponašanje prema Steffani. Hoće li Leila imati opravdanje za Gorana, što će reći svom zaručniku, a kako će se odnositi prema Steffani, te kako će stanari reagirati na njezin ulazak saznat ćemo večeras u emisiji uživo.  

S.V.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti