Nove epizode "Moderne obitelji" na RTL-u

srijeda, 04. studenog 2015.

Ostavite predrasude ispred malih ekrana i uživajte u novim nastavcima, jer sve obitelji su različite i savršene na svoj način

Foto: RTL

Nova, peta sezona velike nekonvencionalne obitelji premijerno stiže na RTL2 11. studenog u 22 sata! Ostavite predrasude ispred malih ekrana i uživajte u novim nastavcima Moderne obitelji- jer sve obitelji su različite i savršene na svoj način!

Od prvog prikazivanja prije šest godina pa sve do danas Moderna obitelj čvrsto se pozicionirala u svijetu sitcoma kao jedna od najboljih serija, mokumentarac koji i dalje privlači mnoštvo starih obožavatelja, ali i novih gledatelja, koji se tek upoznaju sa serijom i zaljubljuju u originalne likove i njihove karaktere. Život serije produljuje se svakom novom sezonom, što samo potvrđuje da gledateljima obitelji Pritchett nikada nije dosta.

Nevjerojatnih 100 osvojenih nagrada na televizijskim festivalima - za glumačke izvedbe, scenarije te nagrade u drugim kategorijama, uključujući Zlatni globus  i šest Primetime Emmyja, te još nevjerojatnih 264 nominacija, potvrđuju da gledamo jednu od najboljih humorističnih serija na svijetu te da se malo koja može mjeriti s onim što nudi Moderna obitelj, a to su legendarni Ed O'Neill, koji je do  emitiranja serije bio najpoznatiji kao Al Bundy iz Bračnih voda, privlačna Sofia Vergara, prekrasna Julie Bowen, odličan Jesse Tyler Ferguson, briljantni Ty Burrell, izvrsni Eric Stonestreet te drugi mlađi glumci, koji garantiraju kvalitetu.

Vrhunska humoristična serija američke produkcijske kuće 20th Century Fox, odmah nakon premijere pobrala je pohvale televizijskih kritičara i gledatelja, a peta sezona, koju ćemo pratiti na RTL2 od 11. studenog od 22 sata, u količini hvalospjeva ne razlikuje se od prošlih sezona.

Podsjetimo se, Prichettovi su tri vrlo različite obitelj koje žive u predgrađu Los Angelesa. Svaka epizoda prati događaje u tri naoko normalne obitelji koje se bore sa situacijama svakodnevnog života. Phil i Claire Dunphy (Ty Burrell i Julie Bowen) prolaze kroz tipičan proces odrastanja svoje djece Haley, Alex i Lukea (Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolan Gould), koji su ušli ili tek ulaze u tinejdžerske godine; Clairin brat Mitchell (Jesse Tyler Ferguson) i njegov partner Cameron (Eric Stonestreet) odlično se nadopunjuju u vezi odgajajući posvojenu kćerkicu, ali istovremeno balansirajući između osobnih, poslovnih i obiteljskih vrednota; a tu je i Jay Pritchett (Ed O'Neill), Clairin i Mitchellov otac, koji se naizgled smekšao otkako je u braku s mladom i vrlo seksipilnom Glorijom (Sofia Vergara) koja je u njihovu vezu "donijela" i svog prerano sazrelog sina Mannyja (Rico Rodriguez).

Prva epizoda, od ukupno 24, nove, pete sezone započinje pričom o upravo legaliziranom istospolnom braku u Kaliforniji, a Mitch i Cam smišljaju kako zaprositi jedan drugog na što savršeniji način. I dok Cam zove Jaya i Gloriju u pomoć, Mitch okuplja Claire i Phila kako bi večera i prosidba bili što čarobniji i perfektniji.

Modernu obitelj u novim epizodama pete sezone, od ponedjeljka do petka pratimo na RTL2 od 11. studenog u 22 sata!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti