Mia Negovetić je pobjednica prve sezone 'Zvjezdica'!

nedjelja, 01. studenog 2015.

Mia Negovetić u superfinalu je nadmašila finalistice Leilani Cammisu i Đanu Smajo

Foto: RTL

 Imamo pobjednicu prve sezone Zvjezdica - Mia Negovetić žiri je osvojila sinoćnjim izvedbama, a u superfinalu je nadmašila Leilani Cammisu i Đanu Smajo.

Podijeljeni u skupine natjecatelji su se finalnu večer borili za ulaz u Top 6. U prvoj grupi nastupili su Kornelija Petak, Lana Rubelj, Lovro Ivić, te Mia Negovetić. U drugoj grupi pjevali su Gabriela Bonić, Leilani Cammisa, Marin Bulić i Iva Prgić, a u trećoj Đana Smajo, Meri Andraković, Antea Kavelj i Nina Abramović Dimec.
 
Dvoje najboljih iz svake grupe, a to su bili Lovro Ivić, Mia Negovetić, Gabriela Bonić, Leilani Cammisa, Đana Smajo i Meri Andraković, ušlo je u Top 6. Nakon a capella izvedbi, tri od njih pjevale su u superfinalu.
 
Mia Negovetić u superfinalu je ponovno pjevala pjesmu „Listen“ i odnjela pobjedu.
 
„Ti si glazba“, komentirao je kratko Mijin nastup Luka Nižetić, dok je Alka Vuica rekla: „Ubila si! Predivno, sve si nas rasplakala.“
 
„Mia, ti si jedna pristojna nenametljiva djevojčica, sitna a s tako razornim talentom. Molim Boga da ovu tvoju verziju Listen na YouTubeu pogledaju tisuće i tisuće ljudi i da zapamte tvoje ime i ime showa u kojem si se prvi put pojavila. Ja jednostavno moram vjerovati da si ti, takva kakva jesi, budućnosti naše glazbe“, kazala je Vanna.
 
„Ne samo Mia, nego sva ova djeca koja su nastupila u showu. Ako na njima ostaje hrvatska glazba, onda hrvatska glazba ima šanse“, dodala je Alka Vuica. 
 
Pobjednica je uz laskavu titulu dobila i brojne nagrade – sudjelovanje na Vanninom koncertu, usavršavanje glazbenih vještina u školi pjevanja 'Husar&Tomčić', poklon paket igračaka, VIP projekcija filma „Star Wars“ i putovanje u Disneyland.

 

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti