Nastavak "Pobješnjelog Maxa" bez Furiose?

utorak, 13. listopada 2015.

Redatelj George Miller otkrio je kako u nastavku nema lika koji je u ovogodišnjem hitu glumila Charlize Theron

Pobješnjeli Max: Divlja cesta, novi film iz franšize koju je prije mnogo godina stvorio redatelj George Miller, ovo nas je ljeto vratio u svijet slavnog cestovnog ratnika Maxa Rockatanskog. Iako je Tom Hardy izvrsno odradio naslovnu ulogu zapravo je Furiosa, žena sa jednom bioničkom rukom, koju je glumila Charlize Theron, bila jedan od najupečatljivijih likova u filmu.

Realno gledano, usprkos njegovom naslovu, film Pobješnjeli Max: Divlja cesta se zapravo najviše bavio likom Furiose i njenim pokušajem da prokrijumčari seksualno zlostavljane žene Immortana Joea u sigurno utočište. Film je postigao veliki uspjeh radi niza faktora, uključujući i snažnu i zaokruženu izvedbu njenog lika.

George Miller već je najavio kako je ovo bio početak nove trilogije te da nas čekaju još sigurna dva nastavka. Sljedeći bi navodno trebao nositi naziv Mad Max: The Wasteland i trenutno nije poznato kada bismo ga mogli očekivati u kinima. Tom Hardy je već rekao kako će on biti dio franšize još sigurno dva filma no jedan od likova kojeg u nastavku neće biti jest lik već spomenute Furiose.

Kada su Millera pitali hoće li se Theron vratiti u nastavku redatelj je bio vrlo neodređen: "Odgovor na to jest da nisam siguran. Ona nije dio priče nastavka, ali jedna od priča se tiče njenog i Maxovog odnosa. Na mogu sada reći ništa više jer je sve još u fazi stvaranja."

Znači li to da Furiosa neće biti dio Wastelanda, ali bismo ju mogli gledati u drugom, za sad neimenovanom nastavku? Čini se kako su još uvijek sve opcije otvorene.

M.M.K.

Komentari (2)
Povezane vijesti

Ostale vijesti