"Dadilja" premijerno na Doma TV!

ponedjeljak, 28. rujna 2015.

Serija koju nismo gledali već nekoliko godina 28.9. (večeras) ponovno stiže na male ekrane, ali ovaj put ne na RTL-u

Foto: Nova TV

Serija Dadilja koju nismo gledali već nekoliko godina stiže na male ekrane: Doma TV premijerno donosi humorističnu seriju o legendarnoj dadilji iz Queensa!

Ako ste zaboravili radnju ove serije ukratko ćemo vas podsjetiti: nakon što je ostavi zaručnik i dobije otkaz Fran Fine igrom slučaja postaje nova dadilja kod bogate obitelji s Manhattana. Obitelji Sheffield treba neko vrijeme da se naviknu na nju, no uskoro postane jasno da im uz vrckavu Fran nikada neće biti dosadno (a ni gledateljima!).

U glavnim ulogama su nezamjenjiva Fran Drescher kao dadilja Fran Fine i Charles Shaughnessy kao bogati udovac Maxwell Sheffield. Ako vam ovaj par nije sam po sebi zanimljiv tu su Daniel Davis u ulozi dosjetljivog Nilesa i Lauren Lane kao C.C. Babcock koja s njim stalno upada u prepirke dok pokušava steći Maxwellovu naklonost. Spomenimo i njegovu djecu: Nicholle Tom je najstarija Margaret 'Maggie' Sheffield, Benjamin Salisbury je Brighton Sheffield i Madeline Zima je Grace 'Gracie' Sheffield, najnepovjerljiviji član obitelji čije povjerenje dadilja Fran tek treba steći.

Fran Drescher za ovu ulogu je bila nominirana za prestižne nagrade Emmy i Zlatni globus.

Dadilju možete pratiti na kanalu Doma TV od ponedjeljka do petka u udarnom terminu oko 20 sati i to u dvostrukoj dozi (po dvije epizode), a prva je na rasporedu večeras, 28. rujna. Podsjetimo se i uvodne špice!

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti