TV Preporuke dana – Subota 5.9.

subota, 05. rujna 2015.

Večeras smo za vas izabrali košarku (Hrvatska – Slovenija), Big Brother i ekskluzivnu premijeru odlične komedije "Mamurluk 3"

Odmah za početak preporučamo Europsko prvenstvo u košarci, utakmicu u kojoj Hrvatska igra protiv Slovenije od 20:50 sati na HTV-u 2! U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 5.9.

SERIJE / EMISIJE

10, RTL u 20 sati
Današnja emisija će izdvojiti 10 najvećih reality trenutaka Hrvatske: Big Brother, Mijenjam ženu, Dvornikovi, Ljubav je na selu… uspješne RTL reality projekte možemo najbrajati do sutra, ali samo su najbolji od najboljih dio večerašnje emisije! Od nezaboravnih likova iz Big Brothera do velikih drama u Survivoru – svi najsmješniji i najuzbudljiviji trenuci nalaze se u našem veselom odbrojavanju.

Big Brother, RTL u 21 sat
Pred nama je prva emisija uživo! Nemojte propustiti pogledati kako se novi stanari snalaze u Big Brother kući.

Revolucija, 1. sezona, epizoda 1 i 2/20, Doma TV u 22 sata
Doma TV premijerno donosi uzbudljivu avanturističku seriju producenta J. J. Abramsa i izvršnog koproducenta Jona Favreaua o obitelji koja se očajnički pokušava ujediniti u postapokaliptičnom američkom krajoliku, u svijetu praznih gradova, lokalnih paravojnih postrojbi i junačkih boraca za slobodu, u kojem je svaki komad misteriozno netragom nestao.

FILMOVI

Taksi, HTV1 u 20:55 sati
Queen Latifah (Chicago) i Jimmy Fallon (Saturday Night Live; u svojoj prvoj glavnoj ulozi) udružuju se u luckastoj komediji. Film se zasniva na međunarodnom hitu iz 1998., filmu Luca Bessona Taxi, koji je postao najpopularnijim francuskim filmom i poslije kojega su snimljena tri nastavka.

Dodir zena, HTV3 u 21 sat
Umjetnik Ku (C. Shih) živi sa svojom majkom u blizini napuštene utvrde. Jedne ga noći privuče neobična buka i otkrije prelijepu Yang (F. Hsu) koja tamo živi. Njezina priča nije nimalo lijepa: njezina obitelj je smaknuta, a za njom sada tragaju krvnici jer znaju da je ona još živa...

Mamurluk 3, Nova TV u 21:15 sati
Prošle su dvije godine, a Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) i Doug (Justin Bartha) uživaju u kolotečini. Tetovaže su odstranjene i sve ludosti stvar su prošlosti. Zadnje što su čuli je da je Leslie Chow (Ken Jeong) u tajlandskom zatvoru, a jedini član ekipe koji je nemiran je Alan (Zach Galifianakis) koji je odbacio lijekove i živi u skladu s prirodnim nagonima – što znači bez ograničenja, razmišljanja i suzdržavanja, no ljudi koji ga okružuju prisilit će ga da potraži pomoć. Tu će naravno uskočiti trojica najboljih prijatelja koje će put ponovo odvesti u Vegas, no ovaj put nema momačke ni vjenčanja, pa ne bi smjelo biti ni nevolja. Ili?

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti