TV Preporuke dana – Petak 4.9.

petak, 04. rujna 2015.

Večeras izdvajamo novu sezonu Big Brothera, a za one koji ga ne vole tu su nekoliko serija i filmova (Rocky Balboa, Čovjek od čelika)

Početak rujna na RTL donosi nove projekte od kojih je prvi nova sezona popularnog reality showa Big Brother koji se nakon nekoliko godina vraća u velikom stilu! Večeras od 21 sat na RTL-u uz nezaobilazne voditelje Antonije Blaće i Skyja Wikluha pogledajte tko su novi natjecatelji koji će se boriti za novčanu nagradu od 700 tisuća kuna! Kuća je treći put smještena izvan granica Hrvatske (Beograd), a očekuju nas stanari iz Hrvatske, Makedonije, Srbije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine.

Ukoliko niste fan ovog reality showa ili realityja općenito, pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova.

SERIJE

Zakon i red: Odjel za žrtve, 14. sezona, epizoda 3/24, HTV2 u 22:25 sati
Mladu autoricu iznimno popularnog sadomazohističkog romana siluje poznati televizijski voditelj, a detektivi se nađu u velikom problemu jer ne znaju kako dokazati da je stvarno riječ o zločinu.

Most, 2. sezona, epizode 6, 7 i 8/10, HTV1 u 22:45 sati
Martin je u bolnici sa svojim sinom Nikolajem koji se iznenada razbolio. Saga odlazi u bolnicu priopćiti novosti o slučaju, ali primjećuje da je u bolnici nešto sumnjivo. Istraga postaje opsežnija jer je još jedan slučaj trovanja povezan s Martinovim i Saginim slučajem.

FILMOVI

Vjenčanje, HTV2 u 20:05 sati
Sam nagovori bivšega najboljeg prijatelja da zajedno provedu vikend i obnove prijateljstvo na otmjenom imanju blizu mora u vlasništvu poznatog redatelja. Uskoro postane jasno da je Sam potajno zaluđen redateljevom zaručnicom Zoe...

Rocky Balboa, HTV1 u 20:35 sati
Redatelj, scenarist i glavni glumac Sylvester Stallone donosi nam još jedno poglavlje iz života boksačkog šampiona, Rockyja Balboe. Rocky je objesio boksačke rukavice i provodi vrijeme u svom restoranu, ali kad vidi simulaciju borbe između njega i trenutnog šampiona on ponovo osjeti želju za borbom.

Čovjek od čelika, Nova TV u 21:15 sati
Zack Snyder predstavlja Čovjeka od čelika! Uloga Supermana povjerena je mladom Henryu Cavillu, a čitava ekipa pršti od zvučnih imena. Okosnicu priče znaju apsolutno svi, a jednako tako i iščekuju novo uprizorenje omiljenog superjunaka.i svakodnevicom suvremene poslovne žene, koja istodobno mora spretno voditi tri "karijere".

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti