TV Preporuke dana – Srijeda 1.7.

srijeda, 01. srpnja 2015.

Večeras smo izabrali serije "Crna ruža", "Ne dao Bog većeg zla" i "Ubojstva bez kajanja" te tri filma

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u srijedu, 1.7.

SERIJE

Crna ruža, 1. sezona, epizoda 205/210, Nova TV u 20:05 sati
Novi dokazi sve upućuju na to da je Asli počinitelj. Obitelj će ovaj put biti unakrsno ispitivana. Asli se opire i ne želi dati novi iskaz. Elif je ponovno potrebna Omerova pomoć. Hoće li je ovaj put tražiti? Tajar je ljut što je Metin dopustio da mi Nilufer pobjegne. Ne namjerava odustati od dijamanata niti od svoje mreže za pranje novca.

Ne dao Bog većeg zla, 1. sezona, epizoda 5/5, HTV1 u 20:50 sat
Frula i Zumzo su sad maturanti koji moraju donijeti odluku o svojoj budućnosti. Maturalna zabava pruža posljednje mogućnosti za mnoge od njih, a zadnje zajedničko ljeto brzo prolazi.

Ubojstva bez kajanja, 1. sezona, epizoda 5/6, HTV1 u 22:25 sat
Katrine Ries Jensen i Thomas Schaeffer dobivaju slučaj ubijene žene čiji su tragovi ubojstva umalo skriveni jer je nađena na putu u gradsku spalionicu. Je li riječ o naoko savršenom zločinu?

FILMOVI

Sjever Sjeverozapad, HTV3 u 20 sati
Pustolovni špijunski triler jedan je od najpoznatijih i najboljih filmova legendarnog Alfreda Hitchcocka, svojedobno proglašenog za najboljeg redatelja 20. stoljeća. Nominiran za Oscara u 3 kategorije, Hitchcockov film imponira uzbudljivom pričom, bogatim karakterima, izvrsnim dijalozima, nadahnutim humorom i majstorskom naracijom, te iznad svega genijalnom režijom.

Odmetnice, HTV2 u 20:55 sati
Snimljena u koprodukciji glasovitog i nagrađivanog francuskog redatelja Luca Bessona koji uz Roberta Marka Kamena potpisuje i scenarij filma, akcijska vestern komedija Odmetnice dinamično je i ležerno ostvarenje koje osvaja ugođajem i gotovo stripovski pomaknutim situacijama i karakterima protagonista.

Izgubljeni u ljubavi, Nova TV u 23:20 sati
Režiju i scenarij za ovaj nezavisni film potpisuje Josh Boone koji je nakon njega režirao nagrađivanju romantičnu dramu Krive su zvijezde sa Shailene Woodley u glavnoj ulozi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti