"X Factor Adria" - poznati finalisti

ponedjeljak, 15. lipnja 2015.

U finalu 21.6. neće biti Adnan i Tarik koji su jučer ispali što je izazvalo veliko negodovanje na društvenim mrežana

Foto: RTL

Jučerašnje polufinale glazbene emisije X Factor Adria nikog nije ostavilo ravnodušnim: ispali su, po mnogima, najveći favoriti.

Od osam natjecatelja show je otvorio Antonio Krištofić (Iz jednog pogleda) koji je na kraju prvi ispao zbog najmanje glasova publike. Sljedeća je bila Magdalena Bogić (Ginem) koja je kasnije za ostanak pjevala pjesmu spasa. Nakon nje su nastupali 9Control (Rule The World) koji su za vrijeme izvedbe imali velikih tehničkih poteškoća što je još jedna u nizu sramota za produkciju. No, to očito nije naštetilo njihovom ukupnom dojmu tako da su bez problema ušli u finale.

Amel Ćurić je u svojoj izvedbi ukomponirao dvije pjesme (Teške boje i Are You Gonna Go My Way) i ušao u finale kao i Iva Ćurić (Klinka). Highway trio su također izveli dvije pjesme u jednoj (Par godina za nas i Ti si sav moj bol) i ušli u finale, iako smo ih prošli tjedan gledali u pjesmi spasa. Bobi Mojsovski je zadnji koji je ušao u finale (Counting Stars) jer su Adnan i Tarik (miks Kako sam te voljela, Sve je laž i Smoke On The Water) bili drugi za pjesmu spasa u kojoj su izvukli deblji kraj jer je žiri odlučio da je Magdalena bolja te da ona zaslužuje finale.

Ispadanje jednih od favorita emisije Adnana i Tarika nije dobro prihvaćeno na društvenim mrežama na kojima se sumnja da je show namješten jer ovaj dvojac navodno ima jako puno navijača, štoviše, od početka glase kao apsolutni favoriti.

Šest superfinalista (Magdalena, 9Control, Amel, Iva, Highway trio, Bobi) ćemo gledati u finalu ovu nedjelju, 21. lipnja u Kombank Areni u Beogradu. Sve dosadašnje izdvedbe kandidata možete pogledati na službenom YouTube kanalu.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti