TV Preporuke dana – Petak 29.5.

petak, 29. svibnja 2015.

Večeras smo izdvojili hrvatsku seriju Samo ti pričaj, novu epizodu Masterchefa i čak šest odličnih filmova - za svakoga nešto!

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u petak, 29.5.

SERIJE / EMISIJE

Samo ti pričaj, 1. sezona, epizoda 1/3, Nova TV u 20:10 sati
Humoristična serija prati živote tri generacijski različita para i njihove dnevne humoristične situacije koje su lako prepoznatljive svim ljudima u braku i vezama. U glavnim i jedinim ulogama su tri generacije glumaca: Asim Ugljen u ulozi Davida dok će njegovu partnericu Ivu utjeloviti glumica Edina Pršić. Sandra Bagarić i Igor Mešin našli su se u ulogama Dubravke i Ivana, dok će glumci Mirela Brekalo i Ratko Glavina utjeloviti najstariji par te ćemo ih upoznati kao Mariju i Stjepana.

Masterchef, Nova TV u 20:40 sati
Ovog petka nema eliminacija, ali zato će pobjednik današnjeg izazova biti naš prvi finalist! Ne propustite pogledati o kakvom je izazovu riječ i tko će prvi ići direktno u finale.

Taoci, 1. sezona, epizoda 7/10, HTV1 u 22 sata
Yael otkrije da su podaci Nete Rubin izbrisani iz računala. Noa joj nudi da pobjegnu što ona odbije, ali kasnije požali kad sazna da je otmičare u kuću namjerno pustio njezin muž zbog dugova...

FILMOVI

Elitni ubojice, HTV1 u 20 sati
Akcijski spektakl redatelja Garyja McKendryja nastao je prema romanu The Feather Man britanskog pustolova i pisca Sir Ranulpha Fiennesa. Knjiga je navodno inspirirana instinitim događajima.

Nevjerojatni Hulk, RTL u 21 sat
Inteligentni, kompleksni znanstveno-fantastični akcijski blockbuster brzog tempa, odlično su prihvatili kritičari i javnost, a u njemu oduševljavaju velika holivudska imena - Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth i William Hurt.

Smrtonosno oružje, Nova TV u 22:15 sati
Iako su nastavci profil serijala uvijek dizali i za nekoliko razina više, činjenica je kako će posebno mjesto u srcu svakog obožavatelja uvijek zauzimati prvi dio Smrtonosnog oružja. Vrlo vjerojatno jedan od najutjecajnijih akcijskih serijala svih vremena, doslovce je pokrenuo revoluciju akcijskog buddy-buddy filma, spajajući vrhunske akcijske sekvence s oduškom u vidu izrazito duhovitih scena, ali i s idilom obiteljskog doma.

Bliski neprijatelji, RTL u 23:20 sati
Nakon Vremenskog policajca i Iznenadne smrti redatelj Peter Hyams se po treći put udružio s glumcem Jean-Caludeom Van Dammeom i snimio ovaj uzbudljiv film gdje je Van Damme u ulozi negativca.

Dylan Dog, Nova TV u 0:30 sati
Ekranizacija istoimenog horror stripa o detektivu Dylanu Dogu (Brandon Routh) koji istražuje paranormalne pojave.

Nestajanje, HTV1 u 0:45 sati
Glavnu ulogu tumači poznati glumac Christian Bale (koji je za tu priliku oslabio dvadesetak kilograma), te Jennifer Jason Leigh i Aitana Sanchez-Gijón. Iako je film gotovo u potpunosti snimljen u južnoj Španjolskoj i u španjolskoj koprodukciji, cijeli je snimljen na engleskom jeziku, a režirao ga je američki redatelj Brad Anderson.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti