Vraća se reality show Farma!

srijeda, 27. svibnja 2015.

Nedavno su počele prijave za Big Brother, od neki dan i za The Voice, a sprema nam se i nova Farma s običnim natjecateljima

Foto: Nova TV

Nakon 5 godina stanke vraća nam se reality show Farma i to (konačno) u ne-celebrity izdanju!

Reality emisija Farma je postala popularna od trenutka kad se pojavila na svjetskoj sceni 2001. godine, a u Hrvatskoj smo je imali priliku gledati nekoliko godina kasnije i izdržala je tri sezone. Valja napomenuti da su sve tri sezone bile celebrity izdanja, dakle natjecatelji su bili isključivo poznate osobe zbog čega im je produkcija češće podilazila u njihovim zahtjevima nego što je to slučaj kod običnih stanara iliti farmera.

U prvoj sezoni do završnog, 13. tjedna su došli Dvina Meler, Ivana Marić, Jelena Urukalo i Rafael Dropulić koji je na kraju izišao s Farme kao pobjednik. Pobjednik druge sezone je bio Mario Mlinarić nakon što se za tu titulu borio s Ivanom Paris i Dinom Bubičićem. Treća sezona koja je počela 2010. godine imala je možda najviše skandala, ali i najviše nepoznatih poznatih, a pobjedio je Kristijan Rahimovski (u finalu su s njim bili Josip Ivančić, Ivo Amulić, Jelena Bosančić i Sabina Čedić). Kao voditelje smo u prve tri sezone gledali Miu Kovačić, Nikolinu Pišek i Davora Dretara Drelea.

Posebnost nove, četvrte sezone bit će već spomenuto sudjelovanje običnih ljudi koji će se natjecati za bogatu novčanu nagradu od 500 tisuća kuna, a sve što trebate (osim prijaviti se) jest ostaviti se mobitela, računala, ugodnog kreveta i biti spremni vlastitim rukama stvoriti hranu i dom.

Događaja s Farme se možete prisjetiti u našim člancima. Ako ste zainteresirani za život na Farmi Nove TV, prijaviti se možete ovdje.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti