„Kolo sreće“ od danas u 20 sati na RTL-u!

ponedjeljak, 18. svibnja 2015.

U prvoj emisiji čeka nas legendarni Oliver Mlakar, a stalni voditelj bit će Boris Mirković uz hostesu Ivu Jerković

Od ponedjeljka, 18. svibnja u 20 sati u eter se vraća popularni kviz Kolo sreće!

U prvoj emisiji će nas dočekati Oliver Mlakar koji je nakratko preuzeo kormilo nad popularnim kvizom na taj jedan dan. Nova era ovog slavnog TV kviza počinje večeras u 20 sati kada će lov na slova uz novu hostesu Ivu Jerković i voditelja Borisa Mirkovića, predvoditi Oliver Mlakar.

„Ovo je baš uzbudljivo! Sretan sam što sam se ponovno našao u studiju Kola sreće . Prošlo je mnogo godina, snimanja smo završili 2002., a snimili smo točno dvije tisuće i dvije emisije! To je jedan cijeli ljudski vijek“, kazao je Oliver Mlakar. „Bilo je svakakvih zanimljivih situacija na tim snimanjima, cijela avantura je trajala devet godina pa mi je teško bilo što izdvojiti“, dodao je slavni voditelj koji je zadovoljan svojim nasljednicima. „Boris je i više nego dostojna zamjena, on je jedan jako simpatičan zgodan dečko, dobar glumac i dobar voditelj, a Iva je jednostavno prekrasna“, dodao je.

„I ja za njega imam samo riječi hvale. Toliko je poletan, uvijek vedrog duha i nevjerojatno mi je kako uvijek izgleda isto. Nije ostario niti dana. A taj njegov prepoznatljivi glas…Svi smo bili malo uzbuđeni na snimanju ove emisije“ , kazala je Iva Jerković koja s Borisom Mirkovićem čini voditeljski duo Kola sreće. „Najteže mi je bilo to što sam ga morao oslovljavati sa „ti“. A što se tiče kviza - postavio je visoko letvicu, a mi ćemo je probati preskočiti ili bar dotaknuti“ , dodao je Boris.

Obožavatelje je Kolo sreće steklo prije 20-ak godina kada se prvi puta počelo prikazivati u domaćem eteru. Nakon 13 godina se vraća u dobro poznatom izdanju. Natjecatelji će se rješavanjem zagonetki boriti za nagrade. Kada dođe na red, natjecatelj ima tri opcije - kupiti samoglasnik, zavrtjeti kolo ili ponuditi rješenje zagonetke. Na putu do nagrada ih usmjerava voditelj i, naravno, neizostavna hostesa.

Rezervirajte termin za gledanje Kola sreće na RTL Televiziji – lov na slova počinje u ponedjeljak, 18. svibnja u 20 sati, a na rasporedu je svaki dan od ponedjeljka do petka!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti