„Kod kuće“ veliki hit u SAD-u

ponedjeljak, 30. ožujka 2015.

U ostatku svijeta su „Pepeljuga“ i „Kingsman“ zanimljiviji, a ukupna zarada im je prešla 300 milijuna dolara

Animirani obiteljski film Kod kuće je doživio premijeru protekli vikend u SAD-u i ostatku svijeta gdje je osvojio i velike i male!

U SAD-u iliti kod kuće je zaradio 54 milijuna dolara što je odlična brojka. Ako uspoređujemo s drugim obiteljskim animiranim filmovima, start za Kod kuće je sličan kao što je bio za Disneyev Big Hero 6 (56,2 milijuna) i za Spužva Bob Skockani: Spužva na suhom (55,4 milijuna). Osim toga, ovo je najbolji rezultat za neki DreamWorksov film koji nije nastavak, a ispred njega su samo Čudovišta protiv izvanzemaljaca (59,3 milijuna) i Kung Fu Panda (60,2 milijuna).

U ostatku svijeta je animirani film zaradio nešto manje, 47,5 milijuna, a tamo je i dalje zanimljivija Pepeljuga i Kingsman: Tajna služba koji su i protekli vikend imali izvrsnu gledanost i sad broje ukupno zarađenih više od 300 milijuna dolara.

Animirani film Kod kuće startao je u hrvatskim kinima još u četvrtak, a priča prati tinejdžericu (Rihanna) koja bježi od kuće i sprijatelji se s neobičnim izvanzemaljcem (Jim Parsons). Dvoje junaka s jednim posebnim mačkom se nađu u avanturi života...

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti