Margot Robbie ošamarila Leonarda DiCaprija

četvrtak, 26. veljače 2015.

Tijekom vatrene audicije za film „Vuk s Wall Streeta“ glumica se odlučila na riskantan potez i - dobila ulogu

Foto: PR Photos

Jedino Margot Robbie može ošamariti Leonarda DiCaprija i još biti nagrađena za takav potez!

U nedavnom intervjuu koji je seksi glumica dala za Harper's Bazaar UK, otkrila je da je već sama audicija za film Vuk s Wall Streeta bila puna prepuna kemije između nje i DiCaprija.

„Tijekom audicije sam samo razmišljala o tome da imam doslovno 30 sekundi da napravim nešto što će ih impresionirati. Ovakva prilika se pruža samo jednom u životu“, otkrila je Margot Robbie zašto se odlučila na riskantan potez zahvaljujući kome je na kraju dobila ulogu.

Scena je krenula odlično zbog kemije između dvoje glumaca, a Robbie se unijela u ulogu do kraja:„Vikala sam na njega, vikao je na mene. Postalo je napeto. Derao se 'Trebala bi biti sretna da imaš muža poput mene. Sad dođi i poljubi me!' Približila sam mu se i razmišljala da tko zna kad ću opet imati priliku poljubiti Leonarda DiCaprija, ali jednostavno sam ga ošamarila i rekla 'J*** se!' To nije bilo u scenariju, ali sve ih je oduševilo.“

Vrijedilo je riskirati jer ju je uloga Naomi, supruge Leonarda DiCaprija u Vuku s Wall Streeta digla u sam zvjezdani vrh.

Seksi glumica trenutno promovira svoj novi film Fokus u kojem glumi s Willom Smithom, a koji već možete gledati i u hrvatskim kinima.

D.Ž.

Komentari (2)
Povezane vijesti

Ostale vijesti