Večeras počinje nova sezona „Tri, dva, jedan - kuhaj!“

ponedjeljak, 16. veljače 2015.

Uživajte u novoj kulinarskoj pustolovini uz novog člana žirija, omiljenog chefa Tomislava Gretića

Foto: RTL

Novih četrnaestero kandidata je nabrusilo noževe, prisjetilo se omiljenih recepata i odabralo tajne sastojke i trikove kojima će osvojiti naklonost žirija i publike, a na vama je da odaberete favorita i pratite ga u neponovljivoj kulinarskoj pustolovini!

Nova voditeljica kulinarskog showa Tri, dva, jedan - kuhaj! je Doris Pinčić Rogoznica, a uz Željku Klemenčić i Tomislava Špičeka u drugoj sezoni kandidate će educirati, kritizirati i ocjenjivati Tomislav Gretić.

Kandidati će kroz deset regija, među kojima su i Istra, Dalmacija, Sjeverna Hrvatska, Slavonija i Zagreb, morati pokazati umijeće kuhanja pod pritiskom! Ove sezone nema popuštanja, žiri je stroži, a kandidati neće unaprijed znati što će kuhati, nego će se na licu mjesta morati snaći u dnevnim zadacima i receptima. U ovoj sezoni kandidati također neće spravljati samo tradicionalnu hrvatsku hranu, nego i moderne verzije tradicionalnih recepata.

Kako se niti u jednom trenu ne bi opustili, žiri je za njih pripremio i iznenadne dnevne izazove, a ocjenjivat će ih javno, ocjenama od jedan do deset. Najgore ocjenjeni iz prethodnog dana sljedeći će dan imati pravo pozvati Tomislava Gretića ili Tomislava Špičeka na jednominutno savjetovanje. Zvuči strogo i zahtjevno? I nije kada se uzme u obzir bogata nagrada od 100 tisuća kuna i titula najboljeg amaterskog kuhara.

Četrnaestero hrabrih i odvažnih koji će se u drugoj sezoni boriti za titulu najboljeg kuhara amatera dolaze iz različitih dijelova Lijepe Naše. Najmlađa natjecateljica ima tek dvadeset godina, a u kuhinji se snalazi k`o velika, a najstarija natjecateljica je šezdesetogodišnja umirovljenica koja se, iako je u mirovini, ne namjerava smiriti. Različitih su zanimanja i životnih stilova, ali ih sve veže jedno, ono bitno – ljubav prema kuhanju i hrani.

Titula koja je u prvoj sezoni pripala 19-godišnjoj Anki Cvitanović sada čeka novog vlasnika! Nova neponovljiva kulinarska pustolovina Tri, dva, jedan - kuhaj! počinje večeras, 16. veljače u 21 sat na RTL-u.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti