Neil Gaiman želi Toma Hiddlestonea za Sandmana

srijeda, 17. prosinca 2014.

"Benedict Cumberbatch bio je savršen za Sandmana, no Tom Hiddleston je još uvijek u igri", rekao je Gaiman

Strip Sandman Neila Gaimana jedan je od posljednjih kulturološki utjecajnih stripova koji će se pojaviti na velikim ekranima. Na adaptaciji Sandmana uz Gaimana rade David S. Goyer i Joseph Gordon-Levitt, a Gainman je otkrio koji je njegov odabir glumca koji bi trebao utjeloviti Morpheusa.

"Zanimljiva je to stvar s Morpheusom. To je ono kad gledaš okolo i pomisliš 'Ova bi osoba bila fantastična' i onda prođe vrijeme.", rekao je Gaiman za The RadioTimes. "U nekom periodu bi Johnny Depp bio savršen Morpheus no on je sad prestar i to je u redu. Mislim da sam prvi put vidio Benedicta Cumberbatcha u ulozi Sherlocka Holmesa i pomislio 'wow, ovo je savršeni Morpheus'. I fanovi su vjerojatno pomislili isto s obzirom da su odmah počeli objavljivati fan-art, kombinirajući njih dvojicu."

No nakon što je Cumberbatch pristao na ulogu Doctora Strangea, postao je nedostupan no Gaiman već ima drugog Britanca na umu: "S druge strane Tom Hiddleston je i dalje opcija! I iskreno, što se mene tiče, bilo tko tko zvuči kao Britanac i ima izražajno lice bi to mogao odraditi."

Za produkciju i režiju filma zadužen je Joseph Gordon-Levitt, u kojeg Gaiman ima potpuno povjerenje da će napraviti kvalitetan film. Na scenariju, uz Gaimanovu pomoć, radi David S. Goyer, čovjek zadužen za filmove Batman: Početak i Čovjek od čelika te seriju Constantine. Kada bismo mogli očekivati izlazak filma još uvijek nije poznato s obzirom da još ni sam scenarij nije u potpunosti završen.

M.M.Š.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti