Paul Dano u novoj seriji HBO-a

subota, 22. studenog 2014.

Seriji "Codes Of Conduct" koju Steve McQueen započinje snimati idući tjedan pridružio se Paul Dano

 HBO u svome taboru polagano prikuplja sve više filmaša iz najvišeg sloja holivudskih umjetnika, kako redatelja tako i glumaca. Naime, pripreme pilot epizode za najnoviju HBO-ovu dramsku seriju prihvatio se Steve McQueen.

Redatelj Steve McQueen među najsjajnije zvijede Hollywooda probio se prošlogodišnjim velikim uspjehom, filmom 12 godina ropstva a sada priprema dramsku seriju pod naslovm Codes Of Conduct. Serija koja je najavljena još u listopadu prošle godine srž svoje problematike pronalazi u propitivanju elitnog društva i rasnih problema. 
 
Dosadašnjim najavama o seriji pribraja se ona o središnjoj ulozi za koju je ovaj poznati redatelj izabrao relativno nepoznatog i neiskusnog glumca. U glavnoj ulozi Beverlyja Snowa, mladog crnaca koji ulazi u visoko društvo New Yorka, bit će Devon Terrell. 
 
Devonu Terrellu sada se pridružio i poznati holivudski glumac Paul Dano. Paul Dano će u seriji glumiti Jareda Rotmensena altruističnog poduzetnika koji uzima Beverly Snowa pod svoje okrilje na njegovom putu kroz društvenu elitu Manhattana. 
 
Snimanje serije, za koju je scenarij McQueen napisao u suradnji s Matthewom Michaelom Carnahanom, započinje već idući tjedan na lokacijama u New Yorku.
M.M.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti