Začarana šuma po Georgeu Lucasu

subota, 22. studenog 2014.

Bajka "Strange Magic" proizašla je iz priče Georga Lucasa, a inspirirana je "Snom ivanjske noći" i animirana u studiju Lucasfilm

 Film o kojem se vrlo malo pričalo tijekom produkcije, Strange Magic, upravo je dobio svoj prvi šaroliki i zabavni trailer. Ova animirana bajka proizašla je iz studija Lucasfilma, a ako je vjerovati najavi filma upravo je George Lucas kreativna sila koja stoji iza cijelog pothvata. 

 
George Lucas je napisao priču prema kojoj je ovaj animirani film napravljen i koja vrvi od mitoloških bića. Uz mnoštvo vila, vilenjaka, goblina i vragolana, film će vas zabaviti i velikim izborom pjesama koje daju presjek najpopularnijih pjesama zadnjih 6 desetljeća.
 
Radnja filma je uvelike inspirirana djelom Williama Shakespearea San ivanjske noći pa možete očekivati i veliku dozu humora kojom je protkana ova bajkovita radnja. Ovaj čarobni svijet Lucasa je podijeljen između dva šumska kraljevstva, onog dobrog vila i vilenjaka te onog mračnog punog goblina i zlokobnih bića. Dvije strane se drže podalje jedni od drugih, ali postojanje magičnog napitka potakne ih na sukob. 
 
 
Redatelj filma je Gary Rydstrom, a glasove bićima iz bajke su posudili Evan Rachel Wood, Alan Cumming, Alfred Molina, Kristin Chenoweth, Maya Rudolph, Peter Stormare, Elijah Kelley, Sam Palladio, Meredith Anne Bull i Bob Einstein. 

Strange Magic možemo okarakterizirati i kao obiteljski mjuzikl koji cilja pokazati kako se najlijepše stvari mogu pronaći na neočekivanim mjestima, a u kinima ćete ga pronaći u prvoj polovici iduće godine.
M.M.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti