Pogledajte trailer za "Late Phases"

subota, 25. listopada 2014.

Film strave "Late Phases" djelo je španjolskog redatelja Adriana Garcie Bogliana koji nam ovog puta dovodi vukodlake na velika platna

Jesenje doba godine uvijek je dobro razdoblje za ljubitelje filmova strave. Pod kulturnim utjecajem Zapada, vrijeme Noći vještica ili Halloweena donosi nam uvijek svježe horore. 

Iako je još uvijek sudionik festivala, za film Late Phases objavljen je prvi nastupni video. Film je uradak španjolskog redatelja Adriana Garcie Bogliana koji je svoj redateljski rad posvetio gotovo isključivo filmovima strave. 
Ovoga puta Garcia Bogliano i scenarist Eric Stolze pripremili su nam uzbudljiv horor s vukodlakom kao pokretačem radnje. 
 
 
U središtu radnje je ranjeni, slijepi ratni veteran kojega očekuje nezamisliva situacija kada se preseli u umirovljeničko naselje. Iako se drugi očigledno ne zamaraju neobičnim i nasilnim smrtima koje se počinju događati u mirnoj zajednici, veteran Ambrose odluči nešto poduzeti i obraniti se od dlakave zvijeri. 
 
U glavnoj ulozi je Nick Damici kojeg ste mogli gledati u ovogodišnjem Cold in July u kojem se Damici pojavljuje u glumačkoj i scenarističkoj ulozi. Uz njega glume Ethan Embry, Lance Guest, Erin Cummings, Tom Noonan i Larry Fessenden.

M.M.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti