Brad Pitt 'pobijedio' Bena Afflecka

ponedjeljak, 20. listopada 2014.

U SAD-u je s prikazivanjem počela ratna drama "Fury" koja je s prvog mjesta skinula triler "Gone Girl"

Nakon što je triler Nestala (Gone Girl) dva tjedna bio najgledaniji, s dolaskom ratne drame Srce od čelika (Fury) Ben Affleck i Rosamund Pike su pali na drugo mjesto, prema podacima na BoxOfficeMojo.

Ratna drama Srce od čelika je u SAD-u startala s 23,5 milijuna dolara slično kao i Kapetan Phillips (25,7), Čin hrabrosti (24,5) i Odred za baštinu (22). Iako je to sasvim solidna zarada, nedavni trileri s oznakom R zaradili su desetak milijuna dolara više: Nestala je startala s 37,5 milijuna dolara, Pravednik (Denzel Washington) s 34,1 milijun.

Srce od čelika (Brad Pitt, Shia LaBeuf, Logan Lerman) u hrvatska kina dolazi ovaj četvrtak, 23.10.

Triler Davida Finchera Nestala i dalje nastavlja oduševljavati gledatelje: trenutna ukupna svjetska zarada je preko 200 milijuna dolara, s time da je i u našim kinima na prvom mjestu gledanosti (prema podacima Blitz Cinestara).

Na trećem mjestu nalazi se još jedna pridošlica, animirani The Book of Life (nije poznato hoće li se prikazivati kod nas), a na četvrtom je obiteljski film Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day sa Steveom Carellom i Jennifer Garner (također nije poznato kada i dolazi li uopće kod nas).

Petorku zaključuje još jedan novi ulazak, romantična drama Najbolje od mene koja se isti dan počela prikazivati kod nas. Riječ je o novoj ekranizaciji romana Nicholasa Sparksa (Bilježnica) s Michelle Monaghan i Jamesom Marsdenom u glavnim ulogama.

Ovaj tjedan u SAD-u s prikazivanjem počinju sportska drama 23 Blast, akcija John Wick i horor Prizivanje duhova, dok kod nas uz Srce od čelika stižu biografska drama 20 000 dana na Zemlji, kriminalistički akcijski triler Dobri ljudi i psihološka drama Cure hrvatsko-švicarske redateljice Andree Štake inspiriran istinitim događajem.

D.L.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti