"Marley i ja" dobiva nastavak

ponedjeljak, 20. listopada 2014.

Nastavak vrlo uspješne komedije sa Jennifer Aniston i Owenom Wilsonom dobiva nastavak u obliku televizijske serije

Desetljećima nakon Lassie i Rin Tin Tina, još jedan pas bi trebao dobiti seriju u udarnom terminu sa svojim imenom. NBC je preuzeo produkciju nastavka komedije Marley i ja iz 2008. sa Jennifer Aniston i Owenom Wilsonom u glavnim ulogama.

Dobitnica Emmyja za seriju Seks i grad Jenny Bicks napisat će scenarij za nadolazeći projekt dok će redatelj filma David Frankel režirati pilot epizodu. Serija Marley i ja trebala bi nastaviti gdje je film napravljen prema bestselleru Johna Grogana stao.

John i Jenny Grogan, likovi koje u filmu glume Aniston i Wilson, i njihovo troje djece, 16-godišnji sin i dvije kćeri (jedna 13, druga 6 godina), ponovno su se doselili na Floridu kako bi John mogao ponovno preuzeti pisanje kolumne u novinama. Međutim, kada im se na kućnom pragu pojavi zalutalo štene, koje zapravo ima vlasnike no oni ne brinu o njemu previše, Groganovi su prisiljeni posvojiti ga.

Tog psa također nazovu Marley jer su iskoristili Marleyev stari povodac i oglicu te je svojeglav, destruktivan, ali i divan kao i njegov prethodnik. I novi Marley će ponovno baciti svjetlo ne samo na probleme obitelji Grogan već i na živote susjeda i drugih vlasnika pasa oko njih. Film koji je izašao 2008. godine bio je veliki kino hit zaradivši 242 milijuna dolara te su ga i publika i kritika vrlo dobro prihvatili.

M.M.Š.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti