''Tvoje lice zvuči poznato'' u nedjelju 5. listopada na Novoj TV

ponedjeljak, 29. rujna 2014.

Poznata lica iz javnog života u koži glazbenih ikona donose ultimativnu zabavu!

Zabavni glazbeni spektakl "Tvoje lice zvuči poznato" donosi pregršt dobre zabave i glazbenih točaka, a osmero natjecatelja u nedjelju 5. listopada vidjet ćemo po prvi put u drugačijim ulogama. Giuliano, Jasna Palić Picukarić, Mario Petreković, Andrea Andrassy, Baby Dooks, Minea, Ronald Braus, Vanda Winter nasumičnim izborom foto robota dobit će svoje prve zadatke.

U prvoj emisiji vidjet ćemo reinterpretacije nekih od najvećih hitova, spotova i nastupa, pa ćemo tako između ostalog uskoro na bini showa vidjeti Joleta, Mrleta te legendarnog Mišu Kovača. Tko će utjeloviti Joe Cockera i Toma Jonesa, a tko će dobiti priliku otpjevati Jonesovu ''Delilahu'', a tko Cockerovu pjesmu ''You can leave your hat on'' te koliko će zahtjevno biti ''skinuti'' specifičnu interpretaciju pjevačice Lane del  Rey vidjet ćemo u uzbudljivoj prvoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Netko od natjecatelja morat će što vjerodostojnije ''odglumiti'' spot pjesme ''Hit me baby one more time'' Britney Spears, a na binu će se popeti i prava kopija Dolly Parton. Bit će zanimljivo vidjeti tko će morati promijeniti spol, tko će se  postarati, a tko pomladiti samo kako bi što uvjerljivije odglumili i izvršili zadatak.

Cijeli tim stručnjaka, od plesnog koreografa, vokalnih, plesnih i dramskih trenera, frizera, maskera i kostimografa bit će angažirani kako bi osmero natjecatelja postalo netko drugi. Pobjednik prve emisije je onaj tko osvoji najviše bodova koje dodjeljuje žiri čiju stalnu postavu čine Sandra Bagarić, Goran Navojec i Tomo In Der Muhlen, a četvrto mjesto u žiriju rezervirano je za gostujućeg člana. Bodovi se dodjeljuju u rasponu od 4-12, a tim bodovima pridružit će se i dodatni bodovi koji će kandidati jedni drugima dodijeliti. Podsjećamo, show je humanitarnog karaktera te ćemo već nakon prve emisije vidjeti kome će pobjednik osigurati novčanu donaciju.

Ne propustite prvu epizodu showa "Tvoje lice zvuči poznato" 5. listopada na Novoj TV!

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti