Četvrta sezona "Dextera" na RTL2!

srijeda, 10. rujna 2014.

Nagrađivani glumac John Lithgow pojavljuje se kao glavni negativac u novoj sezoni

Jedna od najkontroverznijih serija koja plijeni pozornost gledatelja vraća se na male ekrane u subotu 13. rujna u 22:50 sati na RTL2!

Kriminalistički inspektor Dexter Morgan, tijekom dana je forenzičar u policijskoj postaji u Miamiju, a tijekom noći sociopat i serijski ubojica koji mračnu stranu koristi da uz pomoć forenzike i kriminalističkog znanja otkriva i ubija - serijske ubojice. Njegovu životnu priču nastavljamo pratiti u premijeri četvrte sezone na RTL2, i to već od subote 13. rujna u 22:50 sati.

Dosadašnje tri sezone serije “Dexter” koje su prikazane na RTL2 dale su odgovore na mnoga pitanja, no ako ste pomislili da znate već sve o glavnom junaku, onda se varate. U četvrtoj sezoni Dexter otkriva jedno sasvim novo i drugačije lice, ono brižnog obiteljskog čovjeka. Rođenjem sina dvostruki život mu se počinje komplicirati te ga tjera da stalno i iznova preispituje svoju potrebu za ubijanjem. Četvrta sezona još jednom će dokazati koliko radnja može biti napeta i zanimljiva, čak  kada podsvjesno vrlo dobro znamo da za Dextera nema neposredne opasnosti.

Filmski i televizijski kritičari ovu su kriminalističku seriju dočekali s ovacijama te je dobila najviše moguće ocjene od kritičara američkih časopisa Chicago Sun-Times, New York Daily News, San Francisco Chronicle, People Weekly.

Posljednja epizoda četvrte sezone zabilježila je rekordnu gledanost - pogledalo ju je 2,6 milijuna Amerikanaca, postavivši rekord najgledanije originalne serije na televizijskoj kući Showtime. Glavni glumac Michael C. Hall osvojio je nekoliko nagrada i nominacija za portret Dextera, uključujući i Zlatni globus.

Četvrta sezona kriminalističke serije “Dexter” držat će vas u napetosti do samog kraja, a u njoj se kao glavni negativac pojavljuje nagrađivani glumac John Lithgow . Zapitat ćete se kako je moguće živjeti dvostruki život istovremeno balansirajući između ubojstava i obiteljskog života.

Kako će Dexteru to poći za rukom, kao i odgovore na još mnoga pitanja otkrijte već ove subote, 13. rujna u 22:50 sati na RTL2!

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti