Gospodin Grey će Vas sada primiti

četvrtak, 24. srpnja 2014.

Napokon je stigao najiščekivaniji trailer godine - za filmsku adaptaciju erotskog romana "50 nijansi sive"

Ne trebate biti obožavatelj da biste znali kako je knjiga 50 nijansi sive E. L. James ne samo svjetski besteller nego i kulturološki fenomen. Adaptaciju erotskog romana koji je pokrenuo cijelu lavinu sličnih priča o odnosu izme­đu dominatnog muškarca i pokorne mlade žene te oborio sve rekorde pro­daje željno iščekuju milijuni čitateljica kao i oni koji će napokon na velikom platnu provjeriti u čemu je tu kvaka makar iz čiste znatiželje.

Nakon informacija o snimanju filma koje su na kapaljku puštane u javnost te vrlo kratkog teaser trailera objavljenog prije par dana koji ne otkriva skoro ništa napokon su odlučili objaviti i prvi pravi trailer.

Glavne glumce više ne treba posebno predstavljati - to su Jamie Dornan i Dakota Johnson. Dornan se nalazi u ulozi mračnog i dominantnog milijardera Christiana Grey dok Johnson tumači lik mlade studentice Anastasije Steele koja se zaljubi u njega.

Scenarij je prema romanu E. L. James napravila Kelly Marcel dok redateljsku palicu drži redateljica Sam Taylor-Johnson. Film se u kinima očekuje za Valentinovo 2015. godine.

M.M.Š.

Komentari (12)
Povezane vijesti

Ostale vijesti