Sve smrti Iana Stonea (2007)

The Deaths of Ian Stone (Originalni naziv)

triler horror

Mladi muškarac postane žrtva zastrašujućeg prokletstva

 
Režija: Dario Piana
Scenarij: Brendan Hood
Uloge: Mike Vogel, Jaime Murray, Christina Cole, Michael Feast, Michael Dixon

Filmografija

Ian Stone (Mike Vogel) ukočeni je američki poslovni čovjek koji putuje u Englesku radi posla da bi se našao zarobljen u bizarnoj stvarnosti: svakog dana umire strašnom smrću od ruke nepoznatog ubojice… samo da bi se probudio i bio ubijen opet iznova. Može li Ian razriješiti misteriju i prekinuti lanac ponavljajućih smrti i uskrsnuća?

Ian Stone (Mike Vogel) pravi je američki dečko sa savršenim životom i prekrasnom djevojkom, Jenny Walker (Christina Cole). Kasno jedne večeri, dok se vozi kući s bolnog poraza u hokeju na ledu, Ian nailazi na zbunjujuće otkriće: nešto nalik na mrtvo tijelo u blizini željezničkog prijelaza. Dok istražuje strašno otkriće, Iana „mrtvo tijelo“ napadne, potjera na tračnice i nadolazeći vlak ga pregazi… samo da bi se probudio u uredskom odjeljku! Još je živ i živi s prelijepom, ali jezivo tajnovitom ženom imenom Medea (Jaime Murray).

Jenny je još dio njegovog života, ali nije njegova djevojka, nego samo kolegica s posla i jedno od, izgleda, poznatih lica koja ga okružuju. Tada Ian sazna da ga netko lovi. Suđeno mu je da se taj ciklus ponovi i Ian si mora nekako objasniti vlastite okolnosti prije nego što ga njegovi progonitelji uspiju ponovno ubiti!


Komentari (0)

Foto