Šef svih šefova (2001)

BOSS OF BOSSES (Originalni naziv)

drama kriminalistički biografski

Paul Castellan imao je proročanski plan razviti La Cosa Nostru u zakonit posao

 
Režija: Dwight H. Little
Scenarij: Joseph F. O'Brien, Andris Kurins
Uloge: Chazz Palminteri, Angela Alvarado, Jay O. Sanders, Clancy Brown, ...

Filmografija

Chazz Palmineri, nominiran za akademsku nagradu i višestruko dokazivan ulogama u 'Down to Earth', 'Meci iznad Broadwaya' savršeno se snašao u ulozi zloglasnog kriminalca koji vodi i više nego dinamičan život. Scenarij je prilagođen istoimenom bestseleru bivšeg FBI-eva agenta Josepha F. O`Briena i Andrisa Kurinsa. Poznati redatelj Dwight H. Little.Činjenicom da obrađuje stvaran događaj dodatno je zanimljiv gledateljima koji uživaju u dinamičnoj radnji, odličnoj glumi i prikazu opasnog, skrivenog mafijaškog podzemlja.

Paul Castellan, nepopularani kriminalistički šef i zloglasni vođa obitelji Gambino, imao jeplan posao pretvoriti u zakonito poslovanje. Njegova obitelj to nije dočekala s oduševljenjem, što u konačnici dovodi do atentata koji je 1985. označio kraj jedne mafijaške ere i bio glavna vijest njujorških naslovnica.

Snažna i dinamična istinita priča o usponu i padu zloglasnog Paula Castellana obrađuje više aspekata njegova života: ulazak u mafijaško podzemlje, privatni život vezan uz obitelj i portret njegove osobnosti.

 


Komentari (0)

Foto