petak, 26.04.2024 07:45

Prevaranti (2017)

Imposters (Originalni naziv)

komedija drama

Crnohumorna priča o prelijepoj prevarantici i troje naivaca koji joj se žele osvetiti

sez.2 ep.4Zaradi nenadne grožnje Maddie ne najde miru. Strasti med Ezro in Roso se razplamtijo. Medtem Bumblerji poskušajo pobegniti čez mejo, toda njihove načrte ogrozi nepričakovan prihod Julesine sestre Poppy. Richard pride do zanimivega spoznanja o Maddie. Agenta Cooka pa skrbi, da Patrick do Maddie, ki je ponovno na begu, še vedno goji ljubezenska čustva.
 
Režija: Adam Brooks, Wayne Yip
Scenarij: Adam Brooks, Paul Adelstein
Uloge: Inbar Lavi, Rob Heaps, Parker Young, Marianne Rendón, Stephen Bishop, ...

Filmografija

Ezra Bloom misli da se vjenčao sa ženom iz snova… A zatim otkrije da je bio njezina najnovija žrtva. Nakon što ona pobjegne, Ezra odluči dati sve od sebe kako bi je pronašao i priveo pravdi.

„Prevaranti“ prate Maddie, zavodljivu umjetnicu s jedinstvenom metodom varanja njezinih neopreznih žrtava. Promjenom svoje osobnosti ona tjera muškarce - i žene - da se zaljube u nju, vjenča se s njima, a zatim nestaje s njihovim novcem i taman toliko kompromitirajućih informacija da je sigurna da nikada neće otići na policiju. Njezina spletka svaki put upali, sve dok se njezine posljednje žrtve, Ezra, Richard i Jules, ne udruže kako bi je pronašli. No, kako bi uhvatili Maddie, trojac će i sam morati svladati umjetnost varanja.

Komentari (0)

Foto