Djed Mraz samac traži gospođu Mraz (2004)

Single Santa Seeks Mrs. Claus (Originalni naziv)

komedija romantika fantastika

Cinična udovica se zaljubljuje u muškarca koji je uvjerava da je sin Djeda Mraza

 
Režija: Harvey Frost
Scenarij: Pamela Wallace
Uloge: Crystal Bernard, Steve Guttenberg, Dominic Scott Kay, Thomas Calabro, ...

Filmografija

Cinična udovica Beth posvetila je život odgajanju sina i napretku u karijeri. A onda upoznaje muškarca koji joj vraća vjeru u ljubav. Nažalost, naizgled razuman čovjek njenih snova također tvrdi da je sin Djeda Mraza i da se očekuje od njega da on nasljedi najprestižniju počast na Sjevernom Polu...

Beth (Crystal Bernard) je samohrana majka koja radi u reklamnoj industriji i upravo se nalazi usred kampanje zahvaljujući kojoj bi mogla ozbiljno napredovati. Praznici su stigli, a da bi prodala posljednju tehnološki hit u video igricama Beth mora u svojoj kampanji imati savršenog Djeda Mraza.

Dok Beth radi danonoćno i usput pokušava uvjeriti svog sina Jakea da ne vjeruje u čuda i fantazije, njen sin piše pismo Djedu Mrazu tražeći novog tatu kao poklon za Božić.Za to vrijeme, na Sjevernom polu, Djed Mraz je odlučio otići u penziju i sve svoje dužnosti prenosi na svog sina Nicka (Steve Guttenberg). Međutim, kako bi bi preuzeo mjesto Djeda Mraza, Nick mora pronaći gospođu Mraz prije Badnje večeri. Kada dobije božićnu želju od Jakea, Nick kreće za Los Angeles kako bi upoznao Beth. I pored svih njegovih dobrih najmera, morati će se pošteno namučiti kako bi ubjedio Beth da ljubav i čuda zaista postoje.


Komentari (0)

Foto