ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

Agent Cody Banks 2 (2004)

Agent Cody Banks 2: Destination London (Originalni naziv)

akcija komedija obiteljski

Superšpijun tinejdžer mora pronaći i vratiti tajni uređaj namijenjen kontroli uma

 
Režija: Kevin Allen
Scenarij: Jeffrey Jurgensen, Harald Zwart
Uloge: Frankie Muniz, Anthony Anderson, Hannah Spearritt, Cynthia Stevenson, ...

Filmografija

Zlobnici su se domogli uređaja koji kontrolira um, a spas svijeta još jednom je u rukama tinejdžera. On je Banks, Cody Banks...

Bivši CIA-in agent ukrao je super tajni uređaj u vlasništvu vlade SAD-a, namijenjen kontroli uma. Opasna misija pronalaska i vraćanja stroja povjerena je agentu Codyju Banksu (Frankie Muniz), superšpijunu tinejdžeru. Cody mora otići u London na tajni zadatak, glumiti studenta u elitnoj glazbenoj školi i tako se približiti sumnjivcima. Na zadatku mu pomaže Derek (Anthony Anderson), bivši propali agent CIA-e kojem je ovo posljednja prilika da se dokaže i vrati u agenciju. Derek se predstavlja kao kuhar iako nema pojma o pripremi hrane. Tu je i atraktivna Emily (Hannah Spearritt), još jedna studentica na tajnom zadatku, pripadnica britanske tajne službe koja će pomoći Codyju da vrati uređaj prije nego svjetski političari padnu pod kontrolu i utjecaj zlih kriminalaca.

Frankie Muniz, gledateljima ponajprije poznat po sjajnoj ulozi u jednoj od ponajboljih tinejdžerskih humorističkih serija, "Malcolm u sredini", još jednom se vraća u ulozi teen superšpijuna - Codyja Banksa. Svojoj obitelji i prijateljima, Cody Banks je tipični tinejdžer koji se obožava voziti na skateboardu, mrzi matematiku i slične predmete, te se osjeća kao potpuni idiot u društvu suprotnog spola. No Cody ima jednu veliku tajnu - on je dio tajnog programa CIA-e. Živi životom snova svakog dječaka te može voziti kao pravi kaskader, a poput Jamesa Bonda ima arsenal raznih high-tech spravica.


Komentari (0)

Foto