U raljama zvijeri (2003)

BELLY OF THE BEAST (Originalni naziv)

akcija

Bivši CIA agent kreće u Tajland kako bi spasio otetu kćer i njezinu prijateljicu

 
Režija: Siu-Tung Ching
Scenarij: James Townsend, Steven Seagal
Uloge: Steven Seagal, Byron Mann, Monica Lo, Tom Wu, Sarah Malukul Lane

Filmografija

Nekadašnja velika zvijezda akcijskog žanra Steve Seagal (Iznad zakona, Pod opsadom 1 i 2) više nije u središtu pozornosti, ali njegovi filmovi još itekako privlače pozornost ljubitelja akcijskih filmova. "Belly of the Beast" snimio je prema vlasitoj priči u Hong Kongu, u režiji produktivnog Siu-Tung Chinga, dobro poznatog hongkonškog sineasta, posebno istaknutog kao koreografa akcijskih prizora, koji je surađivao i s takvim velikanima kao što su Hark Tsui i Zhimou Yang.

Jake Hopper (Steven Seagal) bio je prije deset godina agent CIA-e stacioniran u Tajlandu. Sada vodi vlastitu osiguravateljsku kompaniju u SAD-u, no netko je oteo njegovu kćer Jessicu dok je s prijateljicom, kćeri američkog senatora, turistički boravila u Tajlandu. Otmicu su navodno izveli islamski fundamentalisti pa američka vlada šalje svoje ljude u Tajland da oslobode djevojke. Jake također odlazi u Tajland i tamo uz pomoć starog prijatelja Suntija, sad budističkog svećenika, pokušava ući u trag otmičarima te spasiti kćer i njezinu prijateljicu. Jake pomaže i mlada i dražesna Lulu te otkrije da otmičari nisu islamisti nego odmetnuti general Jantapan...
"Belly of the Beast" svakako će zadovoljiti poklonike akcijsko-borilačkog filma, jer riječ je kompaktnom, izvrsno produciranom i napetom ostvarenju zanimljive priče i pouzdanih glumačkih izvedbi.

Komentari (0)

Foto