Krajnja granica (2000)

Crash Point Zero (Originalni naziv)

akcija avantura

Sakupljač antikviteta u potrazi je za slavnom Teslinom zrakom smrti

 
Režija: Jim Wynorski
Scenarij: Steve Latshaw
Uloge: Treat Williams, Hannes Jaenicke, Gary Hudson, John Beck, Julie St. Claire...

Filmografija

Hunter i njegova kćer Nadia u potrazi su za razornim oružijem koje ima ogromnu razornu moć.Kada su pronašli oružije Rusi se urote protiv Huntera želeći zadržati oružije za sebe.Hunter i Nadia bježe avionom u Kanadu ali teroristi otmu avion te ga sruže iznad kanade .Hunter i Nadia bježe kako oružije ne bi palo u terorističke ruke.

Skupljač antikviteta Maurice Hunter, njegova kći Nadia i njihovi ruski vodiči su u Sibiru, u potrazi za slavnom Teslinom zrakom smrti. To oružje može razoriti cijelu zemlju u tren oka. 1950-ih je uništilo pola milijuna rali šumske površine u Sibiru.

Pronalaze zraku u špilji punoj šišmiša, a Rusi se urote protiv Huntera ne bi li im ukrali zraku kojom će ih Hunteri potom uništiti. Kad su našli zraku, moraju je predati CIA-i. Prvo se moraju ukrcati na avion za Kanadu u kojem se nalazi hrpa slavnih Amerikanaca. Potom avion otme grupa terorista predvođena Beckom, kojem zraka treba za planirani napad.

Avion se sruši u Kanadi, u planinama Alberte, a među preživjelima su Hunter, Nadia i Hunterova djevojka Barbara. CIA-in agent Jason Ross i njegov partner Alan dolaze ne bi li spriječili da zraka dospije u Beckove ruke.


Komentari (0)

Foto