Virtualna borba (1996)

VIRTUAL COMBAT / GRID RUNNERS (Originalni naziv)

akcija sf

Znanstvenici oživljavaju likove iz virtualne stvarnosti

 
Režija: Andrew Stevens
Scenarij: William C. Martell
Uloge: Don "The Dragon" Wilson, Michael Bernardo, Ken McCleod, Dawn Ann Billings, ...

Filmografija

Pogranični policajac mora svladati vojnika iz virtualne stvarnosti dok uči kako se nositi s jednim od cybersex komada. Želite li pogledati akcijski film koji, uz mnoštvo dinamičnih elemenata borbe, sadrži i niz smiješnih trenutaka, savršen izbor je "Virtual Combat".

Jedna neobična situacija izaziva još neobičnije posljedice!

Znanstvenici oživljavaju likove iz virtualne stvarnosti; dvije žene sa stranice za cybersex igre i vojnika koji želi osloboditi ostatak svoje loše ekipe iz podzemlja virtualne stvarnosti. Pogranični policajac mora svladati vojnika iz virtualne stvarnosti dok uči kako se nositi s jednim od cybersex komada.

Želite li pogledati akcijski film koji, uz mnoštvo dinamičnih elemenata borbe, sadrži i niz smiješnih trenutaka, savršen izbor je "Virtual Combat". Don "The Dragon Wilson" ("Batman Forever") i Michael Bernardo ("Batman & Robin") odlično su se snašli u ovim neobičnim ulogama. Osim radnje koja obećava odmak od ponekad dosadne svakidašnjice i sjajne glume, film se odlikuje i sjajnom režijom višestruko dokazanog Andrewa Stevensa ("Subliminal Seduction", "The Terror Within II").


Komentari (0)

Foto