petak, 03.05.2024 04:38

Normalan život (2008)

Normalan život (Originalni naziv)

kontakt magazin

Kontakt emisija koja daje odgovore na mnoga pitanja i neznanje o osobama sa invaliditetom

Nepoželjna ponašanja djece, rana školska i mlađa školska dob naslov je knjige čije su autorice profesorice s Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Zadru: izv. prof. dr. sc. Smiljana Zrilić, pročelnica Odjela za izobrazbu učitelja i odgajatelja, Sveučilište u Zadru, izv. prof. dr. sc. Irena Klasnić, predstojnica Katedre za pedagogiju i didaktiku na Učiteljskom fakultetu, Sveučilište u Zadru, te izv. prof. dr. sc. Marina Đuranović, Katedra za pedagogiju i didaktiku, Sveučilište u Zagrebu, Odsjek u Petrinji. U emisiji ćemo uvodno podsjetiti gledatelje na prošlu emisiju i njihove brojne upite o obrazovanju neverbalne djece s autizmom koja se u komunikaciji služe sličicama, poput crtanog filma, s konkretnim uputama o njihovim obvezama u školi ili u socijalizaciji s djecom.
 
Režija:
Scenarij: Ana Tomašković
Uloge: Ana Tomašković

Filmografija

Sva pitanja, odgovore i dileme oko različiti bolesti kako pomoći oboljelima i njegovim najbližima za vas potražiti će Ana Tomašković.

Što je to Alzheimerova bolest, kako se liječi te tko sve može pomoći obitelji oboljelog od te ili drugi bolesti pitanja su na koje se traže odgovori u emisiji o osobama s invaliditetom "Normalan život".

Komentari (33)

Foto