Tri muškarca i mala dama (1990)

THREE MEN AND LITTLE LADY (Originalni naziv)

komedija drama obiteljski

Djetešce ostavljeno na brizi trojici neženja, Mary (R. Wiesman), izrasla je u malu damu

 
Režija: Emile Ardolino
Scenarij: Charlie Peters
Uloge: Tom Selleck, Steve Guttenberg, Ted Danson, Nancy Travis, Robin Wiesman, ...

Filmografija

Dopadljiva komedija, nastavak filma "Tri muškarca i kolijevka", komercijalno iznimno uspješnog hita Leonarda Nimoya iz 1987. koji je i sam bio prerada francuskog filma redateljice Coline Serrau. Kao i u prvom filmu šarmantni Tom Selleck (Magnum) i ovdje je pokazao svoj veliki komičarski potencijal, zasjenivši kolege Guttenberga (Policijska akademija) i Dansona (Kafić uzdravlje), pa je prava šteta što se njegova karijera nije i češće kretala u tom pravcu.

Komedija. Nastavak velikog hita "Tri muškarca i kolijevka" iz 1987. Djetešce ostavljeno na brizi trojici neženja, Mary (R. Wiesman),odraslo je i želi da joj mama Sylvia (N. Travis) umjesto uspavanki pjeva rap.
Njih dvije još uvijek žive u istom stanu sa šarmantnim arhitektom Peterom (T. Selleck), crtačem stripova Michaelom (S. Guttenberg) i glumcem Jackom (T. Danson), njezinim biološkim ocem. Unatoč svim mukama koje su imali odgajajući Mary u prvom nastavku, muškarci su se navikli na nju pa im izuzetno teško pada Sylvijina odluka da se u potrazi za glumačkim kruhom preseli u Englesku.
U Engleskoj živi i njezin zaručnik Edward (C. Cazenove) po zanimanju redatelj. Nakon što saznaju da Edward ne voli djecu i planira poslati "njihovu" Mary u internat, kreću u Englesku kako bi na vrijeme spriječili njihov brak.

Komentari (0)

Foto