Yu-Gi-Oh! (2004)

YU-GI-OH! THE MOVIE (Originalni naziv)

animirani avantura fantastika

Filmska verzija animirane serije o čudovištima koja s karata prelaze u stvaran svijet

 
Režija: Hatsuki Tsuji
Scenarij: Michael Pecerlello
Uloge: Dan Green, Eric Stuart, Scottie Ray, Wayne Grayson, John Campbell

Filmografija

Filmska verzija popularne animirane serije, "Yu-Gi-Oh!" možda jest napravljena s namjerom dodatnog unovčavanja sredinom desetljeća sveprisutne pomame za igrama zamjenskim kartama, ali vođa ekipe, majstor Hatsuki Tsuji, itekako se pobrinuo da nivo animacije ostane iznimno visok. Odraslim će se gledateljima priča o čudovištima koja s karata prelaze u stvaran svijet vjerojatno učiniti pomalo naivnom, ali naši će najmlađi zato bez sumnje uživati u šarolikom, tajanstvenom i privlačnom svijetu Yugija i njegovih prijatelja...

Sve te partije karata bile su tek vježba za pravu stvar, a to je spašavanje svijeta! Kada dječak Yugi (Dan Green) slučajno otključa tajni prolaz koji vodi k drevnome egipatskom artefaktu, otkriva i kako posjeduje moćan alter ego koji će mu pomoći obraniti svijet, što će vrlo brzo postati njegov zadatak.

Yugi i njegovi prijatelji dane provode neprestano igrajući igru zamjene karata Duel Monsters, ne znajući kako je igra potomak davnašnjih igara sjene, čija je crna magija prije 5 tisuća godina umalo uništila svijet. Sada, čudovišta s karata oživljavaju i ponovno prijete svijetu.

 


Komentari (0)

Foto