četvrtak, 02.05.2024 10:32

Lidijina kuhinja (2013)

Lidia's Kitchen (Originalni naziv)

kulinarski show

Serija prati Lidiju Bastianich na još jednom kulinarskom putovanju punom otkrića

sez.1 ep.1U prvoj epizodi sedme sezone Lidija će se prisjetiti omiljenih jela iz djetinjstva i recepata bake Rose. Gledat ćemo kako se pripremaju tršćanske dagnje i tjestenina sa žgvacetom od junetine. Na kraju, Lidia će sa svojom majkom popiti svježi voćni sok.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Lidia Bastianich, Erminia Motika, Lorenzo Manuali

Filmografija

Poznata američka kuharica, vlasnica restorana, autorica nekoliko knjiga o kuhanju, autorica kulinarskih serija Lidia Bastianich rodom je iz Hrvatske, točnije iz Pule.

Pridružite se Lidiji koja će pripremati jednostavna, sezonska i ekonomična jela s puno čara, pouzdanja i ljubavi. Pokazat će gledateljima da nadahnuće mogu pronaći u svojim korijenima, da trebaju biti spontani i da u kuhinji trebaju njegovati osjećaj doma. Uz bogatstvo savjeta i metoda koji su rezultat dugogodišnjeg iskustva u kuhinji i za obiteljskim stolom, Lidia će svoju strast prema poučavanju pretočiti u zabavan i vjerodostojan nastavni plan i program koji obuhvaća kuhinjsku mudrost. Kao što Lidia kaže, "hraniti sebe, svoju obitelj i prijatelje jedna je od najvažnijih stvari u životu".

Komentari (2)

Foto