Partneri (2005)

PARTNERS (2005) (Originalni naziv)

komedija

Dave će učiniti sve za posao, no da li je ljubav vrijednija od karijere.

 
Režija: Dave Diamond
Scenarij: Dave Diamond
Uloge: Jay Harrington, Julie Bowen, Michael Ian Black, Brooke Langton

Filmografija

Dave, poduzetan odvjetnik, nada se da će postati partner u tvrtci. Kad se pojavi prilika da vodi slučaj za tvrtkinog najvećeg klijenta, on je s veseljem uhvati.

Kada mladi  ambiciozni odvjetnik Dave (Jay Harrington) odluči postati partner u svojoj tvrtci, ne dopušta ničemu da mu stane na put. Uskoro se natječe za taj posao s jednako ambicioznom kolegicom Katherine (Julie Bowen), koja je ujedino i njegova bivša ljubavnica.

Kada shvati da oboje imaju jednake šanse za uspjeh, Dave pretpostavi da će Katherine dobit posao prije njega zato što je žensko, pa Dave odluči iskoristiti uredske glasine o tome da je homoseksualac. Tada Dave počinje voditi dvostruki život, i sa svojim prijateljem Edom (Ian Michael Black) koji se predstavlja kao njegov dečko uvjeri cijeli ured da je on zaista homoseksualac. Naravno, samo Katherine zna istinu.

U međuvremenu, prelijepa Lucy se doseli preko puta Davea te je on pokušava zavesti ali njegove uredske laži se sudare s privatnim životom što mu uzrokuje dodatne probleme

.

 


Komentari (0)

Foto