subota, 27.04.2024 00:35

Vera (2011)

Vera (Originalni naziv)

kriminalistički

Pratimo detektivku Veru Stanhope koja živi za svoj posao i opsjedaju je vlastiti demoni prošlosti

sez.8 ep.3Na miran život u predgrađu pada sjena kad ženu pronađu mrtvu u vrtu iza njezine kuće. Viša inspektorica Vera Stanhope otkriva da susjedi nisu kakvima se čine. Zakopane tajne treba izvući na svjetlo dana kako bi ulovili ubojicu majke dvoje djece Alison Glenn. Vera i Aiden istražuju zajednicu da doznaju kakva je bila Alison, ali prisiljeni su proširiti istragu kad se pojave davno izgubljeni članovi Alisonine obitelji i sumnje se počinju gomilati.
 
Režija: Adrian Shergold
Scenarij: Paul Rutman
Uloge: Brenda Blethyn, David Leon, Paul Ritter, Wunmi Mosaku, Gina McKee, ...

Filmografija

Serija kombinira prelijepo snimljene krajolike i napetu atmosferu, a u svakoj intrigantnoj priči pratimo i Verinu unutarnju borbu u kojoj otkriva skrivene istine o svojoj prošlosti koje prijete da joj zauvijek promijene život.

U seriji snimljenoj prema romanima slavne Ann Cleeves Brenda Blethyn igra višu inspektoricu Veru Stanhope. U četiri epizode prve sezone Vera i njezini suradnici suočeni su s nizom izazova i rješavaju zamršene slučajeve među kojima su: slučaj mladića koji je pronađen ubijen u kadi okružen cvijećem, ubojstvo jedne tinejdžerice iz prošlosti, ubojstvo žene u northumberlandskoj zabiti i slučaj žene koja je okrutno ubijena u živici.

Komentari (1)

Foto