srijeda, 08.05.2024 15:32

Ususret Eurosongu - Pozdrav iz Malmöa i Baby Lasagna (2024)

Ususret Eurosongu - Pozdrav iz Malmöa (Originalni naziv)

zabava glazba

Pred nama je 68. izdanja Eurovizije

Što je sve Zlata Mück doznala o Marku Purišiću družeći se s njim u rodnoj Istri? Kakav je domaćin, zašto toliko voli svoj rodni Umag i zavičaj i mačke? Čime ga je osvojila tajanstvena Elizabeta, kako im je prošao "prvi dejt" i zašto će u Kašteliru sviti ljubavno gnijezdo? Je li zbog ljubavi prestao tulumariti? Doznajemo kakav je brat, cimer i prijatelj. Čime se sve Marko bavio u svojih 28 godina života, što je po zanimanju, i kako se snalazi kao sobar i turistički djelatnik, saznat ćemo u ovoj emisiji.
 

Dokumentarno-zabavna emisija snimljena u Malmöu uoči najvećeg svjetskog televizijskog glazbenog natjecanja za pjesmu Eurovizije. Odbrojavaju se zadnje minute do početka najvećega svjetskog televizijskog glazbenog natjecanja!

Švedska je sedmi put domaćin Eurosonga, a Malmö je treći put grad domaćin. Može li sve europske predstavnike i ovaj put zadiviti svojim domaćinstvom? Kakva glazbena, kulturna, gastronomska iznenađenja spremaju, je li bolji noćni život sa švedske ili s danske strane mosta? Kako je živjeti u multikulturnom gradu s 350.000 stanovnika i 170 nacionalnosti zna jedan Hrvat, drugi čovjek Malmöa, zamjenik gradonačelnika. Emisija donosi priču o Baby Lasagni: Što je sve Zlata Mück doznala o Marku Purišiću družeći se s njim u rodnoj Istri? Kakav je domaćin, zašto toliko voli svoj rodni Umag i zavičaj i mačke? Čime ga je osvojila tajanstvena Elizabeta, kako im je prošao "prvi dejt" i zašto će u Kašteliru sviti ljubavno gnijezdo? Je li zbog ljubavi prestao tulumariti? Doznajemo kakav je brat, cimer i prijatelj. Čime se sve Marko bavio u svojih 28 godina života, što je po zanimanju, i kako se snalazi kao sobar i turistički djelatnik, saznat ćemo u ovoj emisiji.

Komentari (0)

Foto