utorak, 30.04.2024 15:56

Psi na zadatku (2023)

Psi na zadatku (Originalni naziv)

dokumentarni

Serija otkriva drugu stranu naših omiljenih četveronožnih prijatelja

sez.1 ep.2Dokumentarna serija nam otkriva svijet radnih pasa, istražujući njihove poslove, ali i dokolicu. Pratimo njihov svakodnevni život i saznajemo kako oni pridonose našem društvu, a kroz maštovite interpretacije slušamo i njihove misli o tome, jer svaki je pas dobio i glas. U drugoj epizodi pratimo Gretu. Njezin je posao pronaći jaja crvenouhih kornjača, invazivne vrste koja u zagrebačkom parku Maksimir ugrožava život i stanište autohtone europske barske kornjače.
 
Režija: Petar Vukičević
Scenarij: Petar Vukičević
Uloge:

Filmografija

Kroz četiri uzbudljive epizode zaranjamo dublje u svijet radnih pasa, istražujući njihove poslove, ali i dokolicu. Prateći njihov svakodnevni život, otkrivamo ne samo kako oni doprinose našem društvu, već i kroz maštovite interpretacije slušamo njihova razmišljanja o tome.

U prvoj epizodi zaronit ćemo dublje u svijet istarskih tartufa, ali doslovno! Prateći Bubicu, kovrčavu lagotticu iz Paladina, i njezinu vlasnicu Ivanu, doznat ćemo koja je uloga njuškajućih prijatelja u pronalasku ove vrijedne namirnice i što se to krije u dubinama istarskih šuma. Pripremite se za uzbudljivo putovanje kroz svijet gurmanskih užitaka i nevjerojatnih pustolovina s našom četveronožnom tartufarkom.

Komentari (0)

Foto