srijeda, 24.04.2024 21:10

Senjorita '89 (2022)

Señorita 89 (Originalni naziv)

triler drama

Intrigantna i raskošna meksička triler-serija o natjecanju za Miss Meksiko 1989.

sez.1 ep.5Valenzuelina udovica pojavi se na televiziji tražeći pomoć. La Encantada dočekuje meksički bend koji će odabrati pet djevojaka za svoj spot. Tijekom zabave Jocelyn bježi u potragu za sestrom. Mirko juri za njom i puca.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Ximena Romo, Ilse Salas, Natasha Dupeyrón, Bárbara López, Leidi Gutiérrez...

Filmografija

Dramska triler serija donosi priču o mračnom i uznemirujućem svijetu glamura koji nastupa kada se svjetla reflektora ugase.

Natjecateljice iz cijelog Meksika napuštaju svoje države kako bi ušle u raskošnu vilu La Encantada, skrivenu duboko unutar šume. Prekrasnu kolonijalnu vilu ne smiju napuštati do završne ceremonije Señorita Mexico 1989. Svaka od njih ima svoju priču i voljene koje su ostavile iza sebe kako bi se borile za titulu najljepše žene u zemlji. Isprva se osjećaju kao u raju, ali ništa u vili nije onakvim kakvim se čini. Natjecateljice tonu sve dublje u skrivenim dubinama La Encantade, polako otkrivajući da pakao čeka ispod prekrasne površine. Ekstravagantne privatne zabave paravan su za mračne ponude i seksualne usluge. I dok se natjecateljice suočavaju s konkurencijom, zbližavaju ih zajedničke tajne i ranjivost. Kada jedna od djevojaka bude pronađena mrtva, policijska istraga baca novo svjetlo na režim manipulacija i maltretiranja.

Komentari (0)

Foto