subota, 20.04.2024 05:09

Vrijeme ljubavi (2017)

A Time to Love / Tempo de Amar (Originalni naziv)

drama romantika

Brazilska romantična dramska serija radnjom smještena u Rio de Janeiro 1920-ih

sez.1 ep.23Vicente dvoji bi li izjavio ljubav Mariji Vitóriji. Delfina rastjera sumnje Joséa Augusta i prekori Terezu jer se zbližila s Fernãom. Fernão planira učiniti nešto protiv Joséa Augusta, a Monizu se to ne sviđa. U Riju se savjetnik boji da je Odete čula za Celeste. Reinaldo i Eunice se poljube. Inácio odlazi u São Vital. Vicente vodi Mariju Vitóriju u São Vital da potraži trag o Ináciju. Celina se boji za Celestino zdravlje. Arthur je tješi. Gilberte odlazi u trgovinu slatkišima, a Tomaso, Helena i Natália se skrivaju. Lucerne pritišće Nataly. Celeste preklinje savjetnika da ne otkaže njezin recital. Maria Vitória stiže u Reinaldovu kuću u São Vitalu.
 
Režija: N/A
Scenarij: Alcides Nogueira
Uloge: Vitória Strada, Bruno Ferrari, Bruno Cabrerizo, Jayme Matarazzo, ...

Filmografija

Ovo je klasična telenovela čija je pokretačka snaga ljubav, bila ona romantična ili ne, i čija je najveća lekcija ta da uvijek moramo biti otvoreni ljubavi.

Mladi par u Portugalu razdvoje njihova različita podrijetla i zloba ljudi koji ih okružuju. Prisiljeni su potražiti nove putove u svome životu te nenadano upoznaju nove ljubavi. Maria Vitória neovisna je i živahna djevojka, kći Joséa Augusta, imućnog proizvođača vina i maslinova ulja. Odrasla je u raskoši i ljubavi na Quinta da Carrasqueiri, lijepom imanju u unutrašnjem Portugalu. Nedaleko odande, u mjestašcu Sobreiro, živi Inácio, vrijedan i pošten momak naviknut na težak rad. Unatoč svojim različitim podrijetlima, Maria Vitória i Inácio se upoznaju i odmah zaljube. Međutim, osim što se moraju nositi s međusobnim razlikama, par se mora suočiti s nizom drugih zapreka kako bi ostvarili svoju ljubav.

Komentari (0)

Foto