utorak, 30.04.2024 12:30

Vrijeme ljubavi (2017)

A Time to Love / Tempo de Amar (Originalni naziv)

drama romantika

Brazilska romantična dramska serija radnjom smještena u Rio de Janeiro 1920-ih

sez.1 ep.30Maria Vitória uzbuđena je na recitalu. Lucinda uzima tablete za spavanje. Policija je uništila tiskaru kulturne udruge. Svi su tužni zbog te vijesti. Inácio se skriva u kabareu. Lucerne mu odluči pomoći. Celeste se onesvijesti čim je recital završio. José Augusto planira zamoliti Alciru za pomoć da pronađe Mariju Vitóriju. Celeste prizna da se osjećala loše zbog svoje prošlosti. Giuseppe se pojavi u kabareu. Felícia ga otjera. Helena shvaća da je otišao od kuće. Maria Vitória se brine o Vicenteu. Lucerne planira pronaći Mariju do Céu. Fernão upozna Terezu. Moniz pati zbog Guiomarine odsutnosti. Delfina iznenadi Terezu poljubivši Fernanda. Otávio kritizira Tomasa. Lucinda traži objašnjenja od Inácija.
 
Režija: N/A
Scenarij: Alcides Nogueira
Uloge: Vitória Strada, Bruno Ferrari, Bruno Cabrerizo, Jayme Matarazzo, ...

Filmografija

Ovo je klasična telenovela čija je pokretačka snaga ljubav, bila ona romantična ili ne, i čija je najveća lekcija ta da uvijek moramo biti otvoreni ljubavi.

Mladi par u Portugalu razdvoje njihova različita podrijetla i zloba ljudi koji ih okružuju. Prisiljeni su potražiti nove putove u svome životu te nenadano upoznaju nove ljubavi. Maria Vitória neovisna je i živahna djevojka, kći Joséa Augusta, imućnog proizvođača vina i maslinova ulja. Odrasla je u raskoši i ljubavi na Quinta da Carrasqueiri, lijepom imanju u unutrašnjem Portugalu. Nedaleko odande, u mjestašcu Sobreiro, živi Inácio, vrijedan i pošten momak naviknut na težak rad. Unatoč svojim različitim podrijetlima, Maria Vitória i Inácio se upoznaju i odmah zaljube. Međutim, osim što se moraju nositi s međusobnim razlikama, par se mora suočiti s nizom drugih zapreka kako bi ostvarili svoju ljubav.

Komentari (0)

Foto